Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai spectaculoasă rochie de la Premiile BAFTA. Are motive psihedelice

Cea mai spectaculoasă rochie de la Premiile BAFTA. Are motive psihedelice
Zawe Ashton a reușit să atragă atenția în sa rochia roz ondulată cu imprimeu psihedelic în timp ce și-a făcut o sosire memorabilă pe covorul roșu.

Cea mai spectaculoasă rochie de la Premiile BAFTA a spart orice tipare cu care eram obișnuiți până în prezent. Actrița Zawe Ashton, în vârstă de 36 de ani, a pășit pe covorul roșu într-un stil dramatic, îmbrăcată cu o rochie roz, închisă înalt, pe gât, cu o fundă amplă și cu modele psihedelice imprimate pe material.

Rochia avea mâneci structurate și lungime, permițând-i vedetei să-și învârtă jucăuș corpul  în timp ce pozează pentru fotografi. Cu un machiaj simplu, frumusețea născută în Londra i-a cucerit pe aceștia.

A jucat în comedia-dramă de pe Channel 4, Fresh Meat, apoi a primit un rol în Captain Marvel 2. Iar Zawe Ashton a avut toate privirile îndreptate spre ea duminică seara, când și-a făcut apariția la BAFTA TV Awards, care a avut loc la Centrul de Televiziune din Londra. Zawe se întâlnește cu actorul Marvel, Tom Hiddleston, în vârstă de 40 de ani.

Cea mai spectaculoasă rochie de la Premiile BAFTA

Rochia purtată de Zawe Ashton este de la  Zimmermann, colecția pentru toamna anului în curs. Modelul nu este încă pus în vânzare. Zawe și-a completat look-ul cu cerceii și inelul Sophie Bille Brahe, o brățară de la Completedworks și cizme de Dora Teymur, scrie Daily Mail.

Dacă doriți să imitați look-ul actriței, puteți încerca alte rochii capricioase, ample și ușoare, care vă vor face să vă simțiți și să arătați la fel de minunat ca Zawe. Ceea ce e de reținut sunt imprimeurile fabuloase de pe material. Și faptul că rochiile sunt lungi și ample, cu fluiditate.

Premii BAFTA cu holograme

Anul acesta, la premiile TV BAFTA vor fi celebrități care nu pot participa pe covorul roșu, astfel că vor fi proiectate holograme ale lor. Restricțiile COVID-19 înseamnă că fanii nu pot participa la covorul roșu ca de obicei în acest an. Nici iar unii nominalizați nu au fost fizic de față din cauza bulelor de filmare. Tot conținutul a fost capturat de o cameră live stream.  Asta a permis tuturor celor de acasă să vadă acțiunea desfășurându-se din confortul camerei lor de zi.

Membrii publicului pot viziona un flux live al covorului roșu și pot face parte din glamour vizitând site-ul Virgin Media. De asemenea, pot alege dintr-o selecție de ținute digitale de covor roșu pentru a intra în spiritul premiilor. Dacă sunt selectate, aceste avataruri vor fi transmise pe covorul roșu și ar putea chiar pune o întrebare celebrității lor preferate, iar un videoclip cu interacțiunea va trimisă fanului după.

Sursa foto: Instagram

Bill Clinton și amanta Monica Lewinsky, subiect de film. Cine sunt actorii care îi interpretează

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre