Kate Winslet nu-și mai găsește statueta de la premiile Oscar. A dispărut din spatele toaletei

Kate Winslet nu-și mai găsește statueta de la premiile Oscar. A dispărut din spatele toaletei
Într-un interviu acordat The New York Times, actrița din Titanic a vorbit despre relația cu actualul ei soț. De asemenea, Kate Winslet a mărturisit că nu știe unde se află statueta ei de la premiile Oscar, care a dispărut din spatele toaletei.
  • Vedeta a vorbit într-un interviu acordat publicației The New York Times despre viața ei alături de actualul soț. De asemenea, Kate Winslet a recunoscut că nu mai știe unde este statueta de la premiile Oscar. Actrița a mărturisit și cât de fericită este alături de soțul ei. Kate este căsătorită din 2012 cu Edward Abel Smith, poreclit și Ned Rocknroll. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Bear, care are 7 ani. Pe lângă acesta, actrița mai are doi copii din căsniciile anterioare: o fiică, Mia (20 ani) și pe Joe, în vârstă de 17 ani. 

Despre soțul ei, Winslet are numai cuvinte de laudă. „Are grijă de noi, mai ales de mine. I-am spus mai devreme, de genul: „Neddy, ai putea face ceva pentru mine?” El a spus doar „Orice”. Este un partener de viață absolut extraordinar”, a recunoscut actrița. „Este vegan, face yoga, înoată în apă rece”, a împărtășit ea, menționând, de asemenea, că  soțul ei „nu a planificat în mod special să se întâlnească și să se căsătorească cu o femeie care este în atenția publicului și, prin urmare, a fost judecată atât de mult”. 

Kate Winslet a rătăcit statueta de Oscar câștigată. A stat mult timp în spatele toaletei 

Printre altele, actrița a recunoscut și că nu mai știe unde este acum statueta ei Oscar. Kate Winslet a confirmat faptul că statueta aurie a stat multă vreme chiar în spatele toaletei, spre amuzamentul fanilor. „În prezent nu știu unde este Oscarul”, a mărturisit ea. „Cred că este posibil în dormitorul fiului meu. Dar a fost mult timp în spatele toaletei, da. ”

Acum, oaspeții nu vor putea să își exerseze discursurile de acceptare în intimitatea băii, așa cum cu siguranță se întâmpla până acum, căci asta a fost chiar dorința actriței. Statueta la care se referă vedeta este cea pentru filmul „The reader” din 2008, când Kate a câștigat Oscarul pentru „Cea mai bună actriță”. 

Foto: Facebook

Aniversare în spital pentru Valentin Uritescu. Ce spune soția despre starea artistului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp