Împărăteasa cu mulți amanți, care și-a ucis soțul. Ea a inițiat vaccinarea publică

Împărăteasa cu mulți amanți, care și-a ucis soțul. Ea a inițiat vaccinarea publică
La opt ani de la căsătorie cu soțul ei, Mare Duce al Rusiei, era încă virgină. Istoricii nu spun că acesta ar fi fost motivul unei vieți amoroase scandaloase. Totuși, este cunoscută ca o mare împărăteasă care a modernizat Rusia.

A fost împărăteasa cu cea mai lungă domnie și a extins imperiul. A protejat creștinismul ortodox, a inițiat vaccinarea publică, educația femeilor, dar și-a asasinat soțul și a avut numeroși amanți.

Ecaterina cea Mare este una din cele mai cunoscute figuri istorice ale Rusiei

Împărăteasă a Rusiei și pasiunea ei revoltătoare

Ecaterina cea Mare este una din cele mai cunoscute figuri istorice ale Rusiei. Are o parte a biografiei mai puțin cunoscută.

Din istorie, aflăm despre ea cum a modernizat Rusia, și-a extins imperiul, a protejat creștinismul ortodox, a inițiat vaccinarea publică, educația femeilor, scrie evz.ro. Însă, și-a asasinat soțul, l-a înrolat Voltaire la cauza ei și a dominat epoca Iluminismului rus.

Împărăteasă puternică a fost cea mai îndelungată conducătoare a Rusiei. Se spune că ar fi avut 22 de iubiți de sex masculin de-a lungul vieții, mulți dintre ei mai tineri decât ea. Cei mai cunoscuți au fost Contele Potemkin și Grigori Orlov. Ecaterina cea Mare avea, de asemenea, obiceiul de a colecta mobilier încărcat sexual și chiar păstra un cabinet erotic. Se spune că avea camere umplute cu pornografie și pereți acoperiți de artă explicită sexual.

Fotografii ale cabinetului secret

Se crede că Ecaterina cea Mare a păstrat în cabinetul adiacent suitei sale de camere din palatul ei preferat din Sankt Petersburg, cunoscut acum ca Palatul Pușkin, multe astfel de obiecte.  Soldații germani care au ajuns la palat în 1941 în timpul celui de-al Doilea Război Mondial ar fi dat peste budoarul Ecaterinei cea Mare.

Experții și istoricii cred totuși cu tărie că conținutul budoarului erotic a fost cu siguranță îndepărtat în mod intenționat de la palat și toate urmele cabinetului erotic au dispărut în circumstanțe suspecte.

Ecaterina cea Mare avea  obiceiul de a colecta mobilier încărcat sexual și chiar păstra un cabinet erotic
Împărăteasa s-a refugiat în lux și aventuri sexuale. Palatul ei preferat din Sankt Petersburg, este cunoscut acum ca Palatul Pușkin

Ecaterina cea Mare și-a asasinat soțul

Ecaterina a II-a sau Ecaterina cea Mare a trăit în secolul al XVIII-lea. A fost împărăteasă a Rusiei de la 9 iulie 1762 (stil nou), după asasinarea soțului ei, Petru al III-lea al Rusiei. Era căsătorită de opt ani, iar ea era tot virgină, din cauza unor motive medicale ale soțului ei.

Împărăteasa s-a refugiat în lux și aventuri sexuale. A murit la 67 de ani din cauza unui accident vascular cerebral. A existat chiar un zvon care ar fi afirmat că ea a murit în timpul unei scurte partide de dragoste cu un cal. O afirmație nedovedită, dar care spune mult despre cum o vedeau contemporanii.

Citiți întreaga poveste în Evenimentul zilei


Istoria uitată a primei regine a Angliei. Bloody Mary, Maria Sângeroasa

Au decis să revină la viață. Ce au povestit „cei sculați din morți”

Recomandarile noastre