Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceea ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros a stârnit revoltă

Ceea ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros a stârnit revoltă
Nu este pentru prima dată când un fost preot, anchetat penal, calcă pe bec. A vrut să iasă iar în evidență la înmormântarea Lidiei Bejenaru și i-a reușit.

Fostul preot Cristian Pomohaci e din nou implicat într-un scandal. Oare ce vrea să demonstreze prin ceea ce face?

Cristian Pomohaci a comis-o din nou. Gestul său depășește orice limită

Fostul preot Cristian Pomohaci i-a lăsat fără cuvinte pe toți românii. Acesta a participat la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros, unde a făcut o greșeală imensă. Pomohaci și-a făcut o fotografie chiar lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al Lidiei Bejenaru și ulterior a postat totul pe o rețea de socializare. Bineînțeles, lângă fotografie, a scris și un mesaj.

„Sunteți pur și simplu macabru”

„Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge. La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău … La fel și toată Basarabia…. La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe Lidia Bejenaru Botgros….”, a spus Pomohaci. După ce au privit imaginile, internauții au reacționat imediat și au aruncat cu critici.

„Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie! Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături.

Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne! De ce postati astfel de poze? Credeti ca doamna si-ar dori ca imaginile cu ea pe ultimul drum sa fie publice? Unele momente raman in familie!”, sunt doar câteva dintre lucrurile care i s-au spus lui Cristian Pomohaci.

Ce a putut să facă Pomohaci la înmormântarea cântăreței Ileana Ciuculete

În anul 2017, Cristian Pomohaci a făcut același gest greu de comentat la înmormântarea renumitei cântărețe Ileana Ciuculete. Și atunci a publicat imagini cu aceasta în sicriu. În acel moment, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a reacționat, la rândul său.

„Nu este firesc sa exhibăm chipul cuiva adormit întru Domnul. Trebuie să îl păstrăm în memoria noastră ca pe un om viu”, a spus Bănescu.

Sursă foto: fanatik, evz

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre