Simona Ionescu / Redactor Șef

Cei mai scumpi ochelari de soare din lume. Costă mai mult decât un Ferrari

Cei mai scumpi ochelari de soare din lume. Costă mai mult decât un Ferrari
Specialiștii susțin că ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu căutat de doamne și domnișoare și nu se poartă doar vara și primăvară, cum cred multe persoane. Iar cei mai scumpi ochelari de soare din lume sunt mai scumpi decât un Ferrari.

Ce sumă ați plăti pentru o pereche de ochelari de soare „șmecheri?”. Cei mai scumpi costă mai mult decât un Ferrari și sunt preferații lui Elton John.

De necrezut, dar cei mai scumpi ochelari de soare costă mai mult decât un Ferrari FF. Este vorba de ochelarii de soare Chopard în valoare de 400.000 de dolari. Folosind o tehnică specială, producătorul de ochelari de soare De Rigo a folosit diamante care sunt așezate foarte aproape unele de altele. Acest tip de ochelari a fost purtat de nume mari precum Elton John, Tom Jones și Gwyneth Paltrow.

Topul celor mai scumpi ochelari de soare

Pe locul doi în topul celor mai scumpi ochelari de soare sunt cei de la Dolce and Gabbana DG2027B, care costă 383.000 de dolari. Locul trei este ocupat de ochelarii de soare Shiels Emerald, care costă 200.000 de dolari. Aceștia sunt urmați de ochelarii Cartier Panthere în valoare 159.000 de dolari. Următorii pe listă sunt ochelarii Luxuriator Canary Diamond de 65.000 de dolari, urmați de ochelarii de soare Bulgari Flora pentru care puteți scoate din buzunar 59.000 de dolari.

Beneficiile ochelarilor de soare

Cei mai scumpi ochelari de soare

Doar 55.000 de dolari costă ochelarii cu diamante din aur și lemn 253. Cine are 30.000 de dolari îi poate da pe o pereche de ochelari de soare cu diamante Gold & Wood 119, iar cu 3000 de euro mai puțin costă ochelarii de soare Lugano Diamonds. Iar dacă optați pentru o pereche de ochelari Cartier Paris din aur de 18k, trebuie să știți că aceștia valoarează 25.000 de dolari.

Ochelarii de soare vă fac să arătați mai eleganți și plini de farmec și, de asemenea, oferă multe beneficii pentru sănătate. Aceștia vă protejează ochii de resturi și praf, reduc oboseala oculară și „strângerea” ochilor, minimizează problemele de ochi uscat și vă protejează ochii de razele ultraviolete și radiațiile dăunătoare. În plus, puteți arăta ca o vedetă de la Hollywood și vă puteți afirma stilul și individualitatea cu încredere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre