Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai bun întăritor al organismului, 100% natural. Îl aveți în frigider, dar nu ați știut că e cu adevărat magic

Cel mai bun întăritor al organismului, 100% natural. Îl aveți în frigider, dar nu ați știut că e cu adevărat magic
Indiferent cât de mult v-ați feri să nu aveți probleme cu articulațiile sau cu unghiile, nu există femeie care să nu fi trecut printr-o asemenea situație neplăcută.

Ce ați spune dacă în loc să căutați tot felul de soluții chimice pentru a rezolva problema, ați folosi remedii 100% naturale, cu eficiență maximă?

Cum vă ajută gelatina

Una dintre cele mai soluții pentru a vă întări unghiile rămâne gelatina. Pentru a pregăti o soluție magică, aveți nevoie de 15 grame gelatină, 1 ceașcă cu apă și 1 linguriță cu ulei de măsline. Se pune gelatina într-un castron de sticlă și peste aceasta se toarnă apă fierbinte. Amestecați foarte bine până când produsul se dizolvă.

Gelatină din oase

Amestecul se poate păstra la frigider chiar și două luni

Lăsați să se răcească puțin, apoi puneți și uleiul. În acest produs cu adevărat extraordinar, se vor înmuia unghiile, având grijă să fie acoperite complet. Stați astfel zece minute, clătiți cu apă călduță și aplicați la final o cremă grasă, hidratantă. Acest amestec se poate păstra în frigider chiar și două luni.

Un excelent întăritor pentru unghii este și amestecul de ulei de măsline (trei linguri) cu o lingură cu zeamă de lămâie. Se încălzește produsul și se pune pe unghii, folosind un bețișor. Se repetă până la rezolvarea problemei.

Ce boli mai tratează gelatina

Tot gelatina, cunoscută pentru că îmbunătățește funcția motorie ale membrelor, are efecte deosebite pentru tratarea artrozei, a artritei, osteoartrită, osteoporoză, articulații dislocate, entorse, dar și fracture și crăpături ale oaselor. Luați 25 g gelatină, puneți în jumătate de pahar cu apă caldă și lăsați să se umfle peste noapte.

Dimineața, lichidul se încălzește până când totul apare o masa omogenă. Puneți apă pentru a dubla volumul și turnați 20 ml miere topită. Amestecați și lăsați la răcoare. Se consumă în fiecare zi înainte de micul dejun. Tratamentul durează o lună.

Oasele de vită, excelente pentru a pregăti cea mai bună gelatină

Cum să faceți gelatină acasă

Gelatina naturală o puteți achiziționa de la plafar sau o puteți prepara singuri acasă. Aveți nevoie doar de 5 kg oase de vită sau pui și apă. Puneți la fiert oasele în apă cât să le acopere, iar când se formează o spumă maronie, aceasta trebuie luată cu paleta și aruncată. Oasele se fierb în jur de opt ore, apoi lichidul obținut se strecoară printr-un tifon pentru a da la o parte impuritățile.

Lichidul strecurat se pune din nou pe foc și se lasă la fiert până scade la jumătate. Se pune lichidul din nou la fiert într-o oală mai mică până din nou scade la jumătate. Procedeul se repetă de două ori. Lichidul final se pune în borcane, se lasă la răcit și se introduc în frigider și se transformă în gelatină.

Cea mai puternică gelatină, spun specialiștii, este cea din oase de vițel. Dacă vreți ca gelatina să nu mai aibă nici un miros și gust de carne, se va schimba apa în care ați pus oasele la fiert, după cinci minute.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre