Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice a ajuns în izolare

Cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice a ajuns în izolare
Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, a ajuns în carantină. Sportivul e suspect că ar fi bolnav de maladia momentului, COVID-19. El spune că se simte bine.

Jamaicanul Usain Bolt, starul atletismului mondial, a anunţat, luni, pe Instagram că a intrat în carantină în aşteptarea rezultatului testului pentru Covid-19 efectuat sâmbăta trecută.

Usain Bolt este un fost atlet jamaican, sprinter, recordman mondial la proba de 100 m, cu timpul 9,58 secunde, iar la proba de 200 m, cu 19,19 secunde și împreună cu coechipierii săi, la proba de ștafetă 4 × 100 m, cu 37,1 secunde. Este cel mai titrat atlet din istoria Jocurilor Olimpice în proba de sprint, cu opt medalii olimpice de aur.

Iată ce povestește acum sportivul: „M-am trezit ca toată lumea, m-am uitat pe reţelele de socializare unde se spunea că am Covid-19. Am făcut un test sâmbătă pentru a părăsi Jamaica, întrucât am nişte treburi de rezolvat. Încerc să fiu responsabil. Deci voi rămâne aici, în siguranţă. În plus, eu nu prezint niciun simptom. Voi sta în carantină în aşteptarea confirmării pentru a vedea care este protocolul stabilit de Ministerul Sănătăţii. Voi contacta prietenii care au fost în contact cu mine ca să-i avertizez şi să fie calmi”.


Exclusiv. Ce a ajuns să facă Andra după super-petrecerea de ziua ei întrece orice imaginație

Paul McCartney și dezvăluirile lui despre așa-zisele orgii ale trupei The Beatles


Petrecere fără mască și fără respectarea restricțiilor

Conform publicaţiei Jamaica Gleaner, Usain Bolt a fost prezent vineri la o petrecere prilejuită de împlinirea vârstei de 34 de ani, la care au fost prezente mai multe celebrităţi, între care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen).

Mai multe fotografii şi imagini de la această petrecere, în care participanții nu au purtat mască, au devenit virale pe reţelele de socializare. Jamaica cunoaşte o puternică creştere a cazurilor de coronavirus în ultimele săptămâni, cu un total de 1.529 şi 16 persoane decedate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre