Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se râde pe net pe seama divorțului lui Bill și Melinda Gates. Cele mai tari meme-uri

Cum se râde pe net pe seama divorțului lui Bill și Melinda Gates. Cele mai tari meme-uri
Twitter este plin de meme-uri în urma anunțului șocant al divorțului dintre Bill și Melinda Gates. Cei mai mulți utilizatori fac referiri pline de umor la compania Microsoft pe care a fondat-o al patrulea cel mai bogat om de pe planetă. Luni, Bill Gates, 65 de ani, a anunțat pe Twitter că el și soția divorțează, în timp ce Melinda și-a descris căsătoria drept „ruptă iremediabil” într-o petiție de divorț.

Internetul s-a umplut de meme de când Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul. Bill și Melinda Gates, unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, divorțează – Melinda afirmând că mariajul este „iremediabil rupt” în dosarele de divorț. Acestea dezvăluie, de asemenea, că cuplul nu are un acord prenupțial.

Averea de 130 de miliarde de dolari, îi face soții Gates cei mai bogați oameni din lume. Ei vin în urma lui Bezos, Elon Musk și proprietarul francez de bunuri de lux Bernard Arnault.

Bill, în vârstă de 64 de ani, și Melinda, în vârstă de 56 de ani, s-au cunoscut în 1987. Acesta e anul în care el a devenit cel mai tânăr miliardar din lume. Avea doar 31 de ani. S-au căsătorit în Hawaii în 1994 și au împreună trei copii: Jennifer, 25, Rory, 21 și Phoebe, 18 ani.

Într-o declarație comună postată luni pe conturile lor de Twitter, perechea a spus că munca lor cu fundația va continua. Dar căsătoria nu. „Nu mai simțim că suntem capabili să creștem ca cuplu în următoarea fază a vieții noastre”, au transmis cei doi soți.

Cele mai tari meme-uri pe seama divorțului lui Bill și Melinda Gates

Aproape instantaneu platforma a fost inundată de cele mai hilare meme-uri. „Bill Gates s-a conectat la căsătoria sa în această dimineață”, se arată într-un tweet, alături de o imagine de eroare Microsoft pe care scria: „Căsătoria ta a întâmpinat o problemă pe care nu o putea rezolva, iar acum trebuie să se închidă”.

Un alt Tweet titrează: „Chiar Bill și Melinda Gates trec printr-un… știți … * sunetul închiderii Windows 98 * divorțul?” Un altul vorbește despre infidelitate. „M-a înșelat! I-am prins mâna folosind macOS”, transmite Bill Gates în tweet-ul unui alt internaut.

Alți utilizatori de Twitter păreau încântați că Melinda Gates va fi acum singură, și bogată: „Deci, ceea ce aud este … Melinda Gates este singură acum?”

Referindu-se la averea lui Bill Gates, un utilizator de Twitter a sugerat că avocatul divorțului miliardarului ar fi mulțumit de știri, deoarece va încasa enorm în urma  separării.

Un alt meme l-a făcut trimitere pe Jeff Bezos, un alt miliardar care a divorțat de soția sa în 2019. Jeff a păstrat 75 la sută din participația lor comună în Amazon – atunci valorând 144 miliarde de dolari – lăsându-i lui MacKenzie cu un sfert în valoare de 35,8 miliarde de dolari.

Bill și Melinda Gates au terminat deja partajarea bunurilor

În timp ce Bill și Melinda Gates nu au niciun contract prenupțial se pare că s-a făcut deja un partaj al bunurilor lor . Acestea include proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux. Toate acestea au fost deja partajate.  Actele lor de divorț se referă în mod repetat la un „contract de separare” semnat de ambii. Contractul în sine nu a fost făcut public.

Bill și Melinda au postat aceeași declarație comună despre divorțul lor pe Twitter. „După o mulțime de gânduri și multă muncă, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Continuăm să împărtășim credința în această misiune. Și vom continua să lucrăm împreună la fundație, dar nu mai credem că putem crește împreună ca cuplu în următoarea fază a vieții noastre. Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră în timp ce începem să navigăm în această nouă viață”, transcrie Daily Mail.

Anunțul vine la mai puțin de două săptămâni după ce au avut ultima lor apariție publică, practic, la un eveniment COVID pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Sursa foto: Twitter, Instagram

Misterul unui topor vechi de 4000 de ani, dispărut fără urmă. S-a întâmplat în Argeș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre