Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai triste zile de naștere ale Oanei Roman, povestite chiar de ea

Cele mai triste zile de naștere ale Oanei Roman, povestite chiar de ea
Oana Roman împlinește astăzi 47 de ani. Anul acesta nu vrea să facă nici o petrecere, ci doar să stea liniștită și să se bucure de cele mai frumoase momente alături de cei dragi.

De asemenea, Oana Roman și-a făcut singură un cadou de care e foarte mândră. Va conduce mașina visurilor.

Din păcate, vedeta spune că nu are încă bani să-și cumpere mașina de care e îndrăgostită, dar o va conduce timp de o săptămână, iar acest lucru a făcut-o să fie extrem de fericită. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a povestit și care au fost cele mai triste zile de naștere.

„Tata nu-mi cumpăra bilet în toate vacanțele, pentru că era foarte scump”

„Cel mai greu mi-a fost când eram studentă în Franța, pentru că eram singură, fără prieteni. Eu nu am avut amici francezi. Era mult de învățat și fiecare își vedea de treaba lui. În ultimul an și jumătate de școală mi-am făcut o prietenă și mai mult stăteam la ea.

Am văzut atunci de cinci ori toate sezoanele din Friends, mergem la școală, iar ieșirea maximă era să coborâm la Sephora și să ne plimbăm prin magazin. Nu ieșeam în cluburi, mai mergeam la restaurant, la teatru, dar primii trei ani eram singură și nu veneam acasă de Paște. Tata nu-mi cumpăra bilet în toate vacanțele, pentru că era foarte scump. Îmi lua bilet de Crăciun și vacanța de vară.

Oana Roman, în perioada când era studentă la Paris

„Și de ziua mea sufeream, pentru că ai mei nu prea reușeau să ajungă și eram singură”

Stăteam într-un fel de gazdă și apoi în chirie. Aveam doar 40 de metri, nu-ți imagina altceva. Eu stăteam într-o zonă foarte bună, în Arondismentul 15, unde era multă viață. Era un cartier foarte bun, la zece minute de Tour Eiffel, dar făceam o oră dus până la școală cu metroul.

Cu autobuzul nu prea mergeam pentru că era mult trafic. Și de ziua mea sufeream, pentru că ai mei nu prea reușeau să ajungă și eram singură. Am stat la Paris dar nu pot să spun că am fost foarte fericită”, a mărturisit Oana Roman.

 „Tata ne-a sacrificat pe noi”

Mulți s-au întrebat de ce nu a rămas în Franța, mai ales că avea ocazia să-și găsească un loc de muncă bun și să facă bani frumoși. Vedeta a explicat motivul pentru care a decis să se întoarcă în România și totodată și-a amintit și cum a reușit să transforme trupa Flamingo Boys într-un adevărat fenomen. „De ce nu am rămas în Franța? În primul rând, pentru că eram foarte tânără, foarte singură, mi-era dor de casă, de ai mei, de prietenii mei.

Oana Roman, la începutul relației cu Cornel Păsat

„Eu am transformat trupa Flamingo Boys într-un fenomen”

Parisul nu este un oraș ușor de suportat, apoi tata îmi băgase în cap chestia asta cu România, țara noastră. E crezul lui și în ziua de azi. El ne-a sacrificat pe noi pentru asta. Mi-a spus să vin să construim, să facem… Eu am trăit frumos aici, aveam viața mea aici, gașca mea.

Mi-a fost greu să încep să muncesc pentru că aveam o meserie care nu era înțeleasă de oameni, mi-a fost greu să pornesc. Primul proiect a fost Flamingo Boys, eram cu Cornel atunci. Era o trupă mică dintr-un club mic, iar eu am inventat brandul Flamingo Boys, am făcut partea de comunicare. Am transformat trupa într-un fenomen.

Cornel făcea un show total, pentru spectacolul de la Sala Palatului, de exemplu, am avut un tir de costume. El crea o poveste, cu muzică, cu teme, s-a inspirat de la Cirque du Soleil. Am reușit ca proiectul acela să fie un fenomen, să facem turnee și în 2005 când la Sala Palatului făcea spectacol doar Ștefan Bănică, noi am închiriat sala și am vândut toate biletele”, a mărturisit Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre