Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra clarvăzătoare a prevăzut cine va conduce în România, în contextul alegerilor

Celebra clarvăzătoare a prevăzut cine va conduce în România, în contextul alegerilor
Alegerile locale  sunt așteptate cu sufletul la gură de toți românii. Dar până și cei care nu locuiesc în Capitală trăiesc cu emoții mari veștile despre candidații din București.

O cunoscută clarvăzătoare a prevăzut cine va conduce în România, în contextul alegerilor care urmează. Carmen Harra a fost provocată de Adriana Bahmuțeanu să spună, pe nevăzute, cine are  cele mai mari șanse să câștige cursa pentru Primăria generală a Capitalei.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a spus cine va câștiga Primăria Capitalei

În perioada aceasta mai multe formațiuni politice și-au anunțat candidații  în cursa pentru cea mai importantă primărie din țară. După ce Gabriela Firea a aflat că nu va fi susținută de PSD în cursă, toți candidații cunoscuți oficial sunt momentan bărbați.

Cinci candidați cunoscuți oficial la Primăria Capitalei

Cei cinci candidați cunoscuți până acum sunt Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone, Mihai Enache, Dorel Constantin Onaca și Cătălin Cîrstoiu. Nicușor Dan este Actualul primar al Capitalei, ales în 2020.  El candidează ca independent, susținut de Alianța Dreapta Unită. Fondator al asociației Salvați Bucureștiul și inițiator și fost președinte al USR, Nicușor Dan are un doctorat în matematică, obținut în Franța.

Patru candidați oficial înscriși în cursă sunt cunoscuți la Primăria Capitalei

Medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu  candidează independent, susținut de coaliția PSD-PNL. El este manager al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), șef al Secției Ortopedie-Traumatologie Ia SUUB și decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București.

Cristian Popescu Piedone  va candida din partea Partidul Umanist Social Liberal – PUSL). În prezent primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a fost și edil al Sectorului 4, pentru două mandate, 2008 – 2012 și 2012 – 2015. Este apreciat de bucureșteni prin modul în care a schimbat fața sectoarelor unde a fost edil. Cristian Popescu Piedone a demisionat după incendiul din Clubul Colectiv. În acest context el a executat o pedeapsă cu pușcăria, dar a fost achitat după un an și o lună. După eliberarea care i-a adus statutul de nevinovat, Piedone a revenit pe funcția de primar al Sectorului 5.

Actualmente deputat, Mihai Enache  este candidatul AUR la Primăria Capitalei. Face parte din formațiune încă de la înființarea acesteia. Timp de doi ani a condus Direcția de Investiții a Primăriei Sectorului 4, în timpul mandatului lui Daniel Băluță.

Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Fost consilier de stat la Cotroceni și fost senator, acesta a fost decorat de doi președinți, Ion Iliescu și Traian Băsescu. Doctor în drept, acesta este avocat în Baroul București și lector universitar. Fiind din Constanța, Dorel Onaca s-a remarcat în anii 1990 și 2000 prin salvarea unor marinari fie din naufragii, fie din mâinile unor pirați.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prevăzut cine va conduce în România

Adrian Bahmuțeanu a apelat la clarvăzătoarea Carmen Harra pentru a vedea cine e candidatul la Primăria Capitalei cu cele mai mari șanse. Vedeta i-a spus clarvăzătoarei numai data nașterii candidaților. Conform acesteia, candidatul AUR și ortopedul alianței liberalilor cu social democrații nu au nici cea mai mică șansă în cursă.

@adrianabahmuteanu♬ original sound – adrianabahmuteanu

În schimb, în cazul  lui Nicușor Dan „există o mică șansă”, a arătat aceasta. „Aici sunt șanse!” – a izbucnit clarvăzătoarea Carmen Harra după ce a studiat ce îi arată astrele lui Cristian Popescu Piedone.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre