Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul agent imobiliar Trâmbițașu e de fapt actor! TikTok-ul l-a făcut vedetă

Celebrul agent imobiliar Trâmbițașu e de fapt actor! TikTok-ul l-a făcut vedetă
Șerban Trâmbițașu este un nume foarte cunoscut pe piața imobiliară, iar TikTok-ul l-a făcut vedetă. Iată povestea de viață a celebrului agent.

Șerban Trâmbițașu este descris drept unul dintre cei mai populari agenți imobiliari, el intrând în această industrie după ce a terminat facultatea, în 2010. Cum a ajuns vedetă pe TikTok.

Și agent imobiliar și actor

Șerban Trâmbițașu e un adevărat fenomen pe TikTok, iar milioane de români îl iubesc și au nevoie de sfaturile sale. Iar agentul se bucură că a dobândit încrederea clienților săi, așa cum și-a dorit. Începuturile nu au fost ușoare, dar în timp a strâns informații peste informații, plus o „bază de clienți satisfăcuți”, apoi a trecut la nivelul următor.

Sunt puțini însă cei care știu că acesta este de profesie actor, fiind absolvent al unei facultăți de profil. De ce a devenit agent imobiliar? Bărbatul susține că, din nefericire, n-a avut altă variantă, pentru că „în teatrele de stat nu este loc, iar în teatrele private este nevoie de un sponsor puternic”.

Fratele este mentorul său

Marele noroc al lui Șerban Trâmbițașu a fost chiar fratele său, care i-a fost mentor și l-a învățat tot ce putea despre lumea imobiliarelor. Fratele, care „face deja de 20 de ani această meserie, m-a luat lângă el şi m-a învăţat, iar de atunci sunt şi actor, şi agent imobiliar în acelaşi timp”.

Dacă în imobiliare îi merge bine, se descurcă perfect și în trupa de teatru Obligo. „E bine să înveţi o meserie când nu e boom, când e greu pentru toată lumea, intri direct în <<uleiul încins>> ca să spun aşa”, spune agentul imobiliar.

Șerban Trâmbițașu, agentul imobiliar care este și actor

„Oamenii asta spun despre mine, că sunt acel pozitiv din viață”

Trâmbițașu susține că ingredientul cel mai important pentru a reuși este încrederea. Deși e conștient că există concurență mare în acest domeniu „practic tu te vinzi pe tine, vinzi încredere”. Oamenii apelează la el pentru că au încredere deplină și susțin că „sunt acel pozitiv din piață”.

Are propria agenție imobiliară

Bărbatul are propria agenție imobiliară „Trâmbițașu Real Estate” și este și partener al The Real Estate Network – RENET, unde a activat  timp de câţiva ani. Iar în lumea TikTok-ului are peste 20 de milioane de vizualizări. „Am îmbinat actoria cu teatrul de improvizaţii – înainte, făceam această meserie pentru că trebuia şi chiar şi atunci, o făceam tot corect, iar asta m-a ajutat foarte mult. Mă pun în pielea omului căruia vreau să îi vând ceva şi trebuie să gândesc ca el”, susține agentul.

De ce a ajuns atât de popular pe TikTok

Bărbatul menționează că întotdeauna i-a refuzat pe cei „care nu vor să procedeze ca mine; e sănătos pentru mine; şi înainte procedam la fel, dar mai făceam şi concesii.” Șerban Trâmbițașu susține că cele mai grele momente din meseria sa este să facă față multor apeluri pe care le primește. Pentru că nu e ușor să ai zile cu 300 de apeluri.

Dar fiecare client primește sfatul de care are nevoie.  Trâmbițașu are și un sfat pentru cei care vor să devină agenți imobiliari: să lucreze cu un agent imobiliar cu experiență, „să-i devină sub-agent, cum eu am fost sub-agentul fratelui meu timp de şapte ani.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre