Simona Ionescu / Redactor Șef

Charlize Theron, de la fetița fără dinți și un tată violent, la frumoasa Hollywood-ului. Povestea e șocantă

Charlize Theron, de la fetița fără dinți și un tată violent, la frumoasa Hollywood-ului. Povestea e șocantă
Petrece foarte mult timp în fața oglinzii, pentru că îi place să se vadă frumoasă. Dar Charlize Theron nu a fost întotdeauna așa. Fetița fără dinți și un tată violent și-a spus povestea.

Nu a avut niciodată dinți de lapte. Din cauza unei boli grave, a luat atât de multe antibiotice încât dinții i-au putrezit. Până să ajungă o stea, Charlize Theron a suferit enorm.

E frumoasă ca un înger, dar până să ajungă aici, Charlize Theron a trăit momente de groază. Trista poveste a celebrei actrițe pe care a iubit-o Dumnezeu a început în copilărie, când s-a îmbolnăvit de icter. Medicii i-au administrat atât de multe antibiotice, încât dinții pur și simplu au putrezit. Chiar și așa, a mers la școală, unde a fost mereu pusă la colț pentru felul în care arăta. Au fost perioade în care lacrimile nu i se uscau pe obraji, dar nu s-a lăsat. A visat întotdeauna să devină o divă.

„A fost greu, știi, să fiu la școală și să mi se facă poze în timp ce mă prefăceam că am dinți”

„Aveam acești colți pentru că am avut icter când eram mică și am fost pusă pe atât de multe antibiotice încât mi-au putrezit dinții. A trebuit să mi-i scoată. Nu am avut niciodată dinți de lapte. A fost greu, știi, să fiu la școală și să mi se facă poze în timp ce mă prefăceam că am dinți. A fost hidos. (…) Am fost pusă pe atât de multe antibiotice încât mi-au putrezit dinții.

Charlize Theron a suferit enorm în copilărie, când și-a pierdut dinți din cauza icterului

A trebuit să mi-i taie. Așa că nu am avut niciodată dinți de lapte. A fost greu, știi, să fiu la școală și să mi se facă poze în timp ce mă prefăceam că am dinți”, a povestit Charlize Theron pentru The Sun.

„Nici unul din gloanțe nu ne-a atins”

Cu ceva timp în urmă, Charlize a vorbit despre abuzul domestic violent pe care actrița și mama ei l-au suferit din partea tatălui ei alcoolic. „Tatăl meu a fost un om foarte bolnav. A fost alcoolic toată viața mea. L-am cunoscut doar într-un singur fel, și anume ca alcoolic… A fost o situație destul de disperată”, a mărturisit artista.

Sfârșitul familiei a avut loc într-o noapte fatidică, când tatăl ei, beat criță și înarmat cu o armă, a tras trei focuri de armă asupra soției și a lui Charlize. „Eu și mama eram în dormitorul meu, sprijinindu-ne de ușă, pentru că el încerca să împingă ușa. Așa că amândouă ne sprijineam de ușă din interior pentru ca el să nu poată trece prin ea.

A făcut un pas înapoi și a tras prin ușă de trei ori. Nici unul dintre gloanțe nu ne-a atins, ceea ce este un miracol. Dar, în legitimă apărare, a pus capăt amenințării”, a povestit actrița. Chiar și la zeci de ani distanță de evenimentele din acea noapte, Theron este încă marcată de amintirea morții tatălui ei și de disperarea pe care mama ei a simțit-o pentru a-i proteja. Deși povestea este sfâșietoare, a avut tăria să o povestească lumii…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre