Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Alexandru Sautner, dezvăluiri tulburătoare. „Mama mi-a dat viață, eu i-am dat-o înapoi”

Chef Alexandru Sautner, dezvăluiri tulburătoare. „Mama mi-a dat viață, eu i-am dat-o înapoi”
Copil liniștit și ascultător în copilărie, unul dintre jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, Alexandru Sautner spune că și acum e la fel de timid. O poveste impresionantă despre cum și-a salvat mama de la moarte.

Pentru chef Alexandru Sautner, bunicii au fost cei mai buni oameni din lume, iar pentru mama sa ar face orice pe această lume.

Dacă în emisiunea „Chefi la cuțite” taie în carne vie, când vine de viața personală, chef Alexandru Sautner lăcrimează când vorbește de familie sa. Și își amintește cu drag de copilăria de la țară, când scotea apa din fântână cu repeziciune, pentru a putea să joace fotbal cu băieții.

„Ști ce-mi părea rău vara? Ne adunam toți să jucăm fotbal, și mă punea mama să ud grădina”

„Eram un copil liniștit și acum sunt timid. Copilăria mea a fost la țară, mama făcea pâine, aveam ouă din cuibar, capre din laptele cărora făceam brânză, mulți porci, gâște, rațe, curci, curcani. Ajutam la treabă, pentru că nu era după mine.

Ști ce-mi părea rău vara? Ne adunam toți să jucăm fotbal, și mă punea mama să ud grădina. Și trebuia să scoatem apa pe scripeți de la fântâna cu găleata. Nu era departe, dar ca să scoți 50 de găleți… Le trăgeam cu o viteză incredibilă”, a povestit chef Sautner pentru Antena 1.

„Vine Goanga”

Chef Alexandru Sautner, despre părinții și bunici

Dacă pe tatăl său îl știa de frică și nu era deloc plăcut când spunea mama „Vine goanga”, bucătarul lăcrimează atunci când își amintește de bunicii săi.

„Am avut cei ai buni bunici din lume. Mama și tataie le spuneam eu au fost niște oameni deosebiți”, a spus acesta lăcrimând. Cât privește școala, n-a fost niciodată un tocilar, ci un băiat „foarte inteligent”.

„Prindeam totul din clasă. Când m-am dus la școală, știam să scriu și tabla înmulțirii. Mă învățase sora mea”,  mărturisit acesta. Deși erau vremuri grele, bucătarul spune că n-a simțit asta în copilăria lui. În schimb, „sărăcia am simțit-o când am plecat de acasă. Toți copiii aveau o pereche de blugi, eu nu aveam nimic”.

„Au spus că în șapte zile moare”

În urmă cu cinci ani, tatăl chef-ului a plecat într-o lume mai bună și stâlpul familiei a rămas mama. Cu 13 ani în urmă însă, aceasta și-a anunțat copiii că „se duce la operație, ceva foarte mic”.

„Și mă sună sora mea și spune că au operat-o pe mama, au găsit metastază și că în șapte zile moare. Nu puteam să o las, nu concepeam să o las așa”. Cheful și-a dus mama la cei mai buni specialiști și rezultatul a fost cel dorit.

„Sunt 13 ani și mama trăiește. Mama mi-a dat viață, eu i-am dat-o înapoi. Eu am apreciat ce au făcut părinții mei pentru mine, erau neajunsuri, dar nu ne dădeam seama”, spune Alexandru Sautner. 

„Îmi doresc să am copiii lângă mine”

Chef Alexandru Sautner alîturi de „speciala” lui, soția pe care o adoră

Bucătarul are doi copii din prima căsătorie și o fetiță din relația cu actuala soție, Flavia Maxim. Vedeta susține că „țin mult să facă școală, pentru că ce ai în cap nu-ți poate lua nimeni, indiferent ce s-ar întâmpla în viață”.

„Am muncit șapte zile pe săptămână, dar am realizat ceva. Sunt un om fericit, spun asta cu mâna pe inimă. Îmi doresc să fiu sănătos și să am copiii lângă mine. Ei vor să vină în țară, dar eu sunt cel care le pune frână astăzi, pentru că țin mult să termine școala. Dar le așează Dumnezeu pe toate”, a menționat juratul de la „Chefi la cuțite”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre