Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu despre surpriza pe care i-o va face la nuntă Ginei Pistol. „Până atunci am timp să…”

Chef Cătălin Scărlătescu despre surpriza pe care i-o va face la nuntă Ginei Pistol. „Până atunci am timp să…”
O Românie întreagă așteptă cu nerăbdare nunta Ginei Pistol cu Smiley, iar chef Cătălin Scărlătescu va fi nelipsit de la eveniment.

În timp ce toată lumea era convinsă că Scărlătescu îi va găti Ginei Pistol la nuntă, Scărlătescu dezminte acest zvon.

Bucătarul susține că a ajutat-o pe Gina la botezul fetiței, când s-a ocupat de partea de grătar, dar la nuntă nu vrea să ridice un deget, ci doar să se distreze. „Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel.

Gina și Cătălin, prieteni pe viață

„I-am făcut de mâncare la botez”

Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Fanatik.

Vrea să-i compună o poezie

Romantic din fire, Scărlătescu vrea să-i facă Ginei o urare specială și va compune o poezie pe care o va citi în ziua nunții. „Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac. Până atunci am timp să îi compun o poezie (n.r.: râde). Io știu ce o să-mi treacă prin cap, că-mi trec, în general, numai tâmpenii”, a mai spus bucătarul.

Gina Pistol și Scărlătescu, la filmările emiunii „Chefi la cuțite”

„Cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea”

Scărlătescu e de acord cu decizia Ginei Pistol de a mai stat o perioadă alături de fetița ei. Cheful a afirmat că va proceda la fel, dacă va avea un copil. „Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…

„Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul”

Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a mai declarat Scărlătescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre