Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef  Florin Dumitrescu a folosit superamuleta. Pe cine a salvat și de ce

Chef  Florin Dumitrescu a folosit superamuleta. Pe cine a salvat și de ce
În concursul ”Chefi la cuțite” au rămas cei mai buni din ce mai buni. Ca dovadă farfuriile de la dueluri unde s-au dat note foarte mari. Înainte de a întra în semifinale, chef Florin Dumitrescu a folosit superamuleta și a salvat un concurent.

Surprize cu sacul la ”Chefi la cuțite”. La proba de marți, 8 iunie, echipa lui Sorin Bontea a câștigat, iar la duel au intrat cele ale chefilor Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Tema a fost patru texturi, dar concurenții nu prea au înțeles ce au de făcut. Totuși, s-au dat multe punctaje maxime. Cea mai slabă farfurie a avut tot scor bun, dar cineva trebuia eliminat.

Chefi la cuțite se apropie de semifinală

Chefi la cuțite a făcut selecția concurenților care vor continua concursul. La început erau sute, acum au rămas doar 11. Sunt din ce în ce mai obosiți, mai nervoși, mai îngândurați. Probele sunt din ce în ce mai grele. Au fost din nou urlete, înjurături și comentarii acide, la battle-ul de marți, 8 iunie.

După ce au fost jurizate, echipele chefilor Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la proba individuală. A fost panică pentru că nu toți au înțeles ce au de făcut. Chefii au dat punctaje foarte mari, surprinși de farfuriile gustoase și arătoase.

Totuși, cineva trebuia eliminat. Astea sunt regulile jocului. Ultimii doi concurenți care au aflat punctajul au fost Alexandru Bădițoaia (Alex), cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și Ioniță Bogdan David, Keed. Cel mai mic puntaj l-a primit Keed care trebuia eliminat.

Chef  Florin Dumirescu a folosit superamuleta

Spre surprinderea tuturor, concurentul tatuat, cu cercei și părul roz a început să plângă mai tare ca un copil. Toată lumea l-a îndrăgit pe cântăreț pentru evoluția sa în bucătărie.

„E parte din echipă. Îl văd ca pe un frate, nu ca pe un coleg de echipă”, a mărturisit Cătălin Amarandei, întristat de această situație. În cele din urmă, s-a auzit soneria care anunță folositea unei amulete.

„Keedule, pentru tine! Voiam să păstrez amuleta pentru Ștefan, Cătălin sau Florin, doar că ei mi-au demonstrat că nu au nevoie de așa ceva”, a zis Florin Dumitrescu. Tristețea s-a transformat într-o mare bucurie pentru toți concurenții.

„Keed e Keed, e copilul nostru, nu are de ce să plece. Până în semifinală suntem o echipă”, a mărturisit Cătălin Amarandei. „Fratele meu, nu am cum să te pierd aiurea pe o prostie. Nu am cum să te pierd, am câștigat bomba pentru tine. Te-ai întors acasă!”, i-a zis Florin Dumitrescu tânărului pe care l-a salvat.

Keed a primit și un dar special. „Speak mi-a adus amuleta, Asta e dovada că eu mi-am făcut treaba în echipă și că echipa crede în mine. O s-o înrămez și o să îmi aducă aminte de faptul că mai e speranță în lumea asta. Mai poți avea încredere în oameni, mai poți face lucruri frumoase cu străini. Oricine merită o a doua șansă”, a mărturisit Keed, extrem de emoționat.

Keed, concurentul tatuat, cu cercei și păul roz a început să plângă mai tare ca un copil
Chef Florin Dumitrescu a folosit superamuleta și a salvat un concurent

Cine este concurentul cu cercei și părul roz

Keed a mărturisit că pe tot parcursul concursului a purtat ceva roșu convins că îi va purta noroc. La selecții a venit cu părul verde și -a prezentat Ioniță Bogdan David. Chef Florin Dumitrescu l-a recunoscut imediat. Celebrul bucătar este pasionat de muzică și este la curent cu trupele de succes.

”E Keed de la Șatra B.E.N.Z. Are piesa cu addidașii”, a spus Dumitrescu. Într-adevăr, trupa Șatra B.E.N.Z. are un succes uriaș pe Internet. Fiecare piesă a lor are milioane de vizualizări. Muzica lor este inedită, versurile sunt într-un limbaj colorat și de multe ori obscene.

Keed, acum în vârstă de 33 de ani, s-a apucat de muzică de la 16 ani, dar abia la 27 de ani a venit primul succes. Spune că nici nu se aștepta să fie înțeles. Viața lui nu a fost tocmai ușoară.

S-a apucat de gătit în Danemarca pentru că se săturase să tot mănânce sandvișuri. Acolo a făcut ciorbiță și tocăniță. ”Sunt obișnuit să merg în cântări și fiind perioada asta nu am putut să fac asta. M-am simțit puțin sufocat și am decis să fac lucruri care să-mi dea vibrații. Îmi place să gătesc. E a treia sau a patra oară când am vrut să vin. Mi-a fost frică de faptul că nu o să trec mai departe.”, a spus Keed la Antena 1.

S-a apucat de gătit de nevoie

Keed a mărturisit că a fost dintotdeauna pasionat de muzică. Însă, a plecat de la o vârstă fragedă în străinătate, acolo unde a muncit în diverse locuri pentru a-și câștiga existența.

”Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani. Sunt din Constanța, sunt crescut în Călărași și acum stau la București. Am vândut ziare în Danemarca. Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice.

Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani. M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică.”, a povestit Keed despre cine e el cu adevărat.


Seara amuletelor. Chef Cătălin Scărlătescu și-a salvat ”cuțitul de aur”

Prima rețetă gătită de chef Cătălin Scărlătescu, la 8 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre