Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Richard Abou Zaki a dat vestea cea mare. „Abia aștept să intrați în viața mea!”

Chef Richard Abou Zaki a dat vestea cea mare. „Abia aștept să intrați în viața mea!”
Richard Abou Zaki, celebrul chef român care a cucerit Italia, jurat al emisiunii Chefi la Cuțite și deținător al unei stele Michelin, le-a dat fanilor săi cea mai bună veste. Anunțul a fost făcut printr-un mesaj emoționant.

Chef Richard Abou Zaki a anunțat lansarea primei sale cărți care, spune juratul de la Chefi la cuțite, va apărea în curând în limbile română și italiană. Vestea i-a adus numeroase felicitări din partea fanilor.

În noua carte a lui Richard Abou Zaki veți găsi și preparate emblematice

Chef Richard Abou Zaki a precizat că volumul este o combinație de rețete emblematice și o poveste inspirațională despre parcursul său în lumea gastronomiei.

„Astăzi este o zi foarte specială! Încă un vis devine realitate… Cartea mea va apărea în curând în limba română și italiană. Reprezintă esența poveștii mele, pasiunii mele, viselor mele și celor mai emblematice preparate ale mele… ceea ce m-a determinat să devin bucătar și să-mi dedic viața acestei profesii… Abia aștept să intrati în viața mea!”, a fost mesajul lui chef Richard Abou Zaki pentru fanii săi.

Data exactă a lansării nu a fost încă anunțată

Fanii lui Richard Abou Zaki au reacționat cu entuziasm la vestea lansării cărții, mulți exprimându-și dorința de a descoperi atât rețetele, cât și povestea din spatele succesului său. Cartea este așteptată să fie disponibilă în librării și online în următoarele luni, dar o dată exactă a lansării încă nu a fost încă comunicată.

Bucătarul s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată libanez

La 23 de ani, Richard Abou Zaki, născut dintr-o mamă româncă și un tată libanez, a primit o stea Michelin pentru talentul său extraordinar în bucătărie. Anul trecut, în cadrul galei dedicate excelenței în arta gastronomică de la Milano, juratul de la Chefi la cuțite a fost desemnat cel mai bun chef din Italia.

„Am avut o copilărie învăluită în liniște și lipsită de griji. La Modena mi-am făcut prieteni, iar mama mi-a fost mereu alături și nu am dus lipsă de nimic.

Acum ea muncește în al patrulea restaurant deschis de mine, gestionează partea economică. Cred că am fost un copil normal, doar că îmi amintesc că îmi plăcea să proiectez lucruri, să îmi fac planuri, se vedeau semnele maturității încă de pe-atunci”, a declarat bucătarul.

Citiți și:

Chef Richard a arătat că este cel mai curajos: „Știați că insectele au gust de semințe?”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *