Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Roxana Blenche de la emisiunea „Hello Chef”, la un pas să dea foc la casă din cauza unui preparat culinar

Chef Roxana Blenche de la emisiunea „Hello Chef”, la un pas să dea foc la casă din cauza unui preparat culinar
Moderatoarea emisiunii Hello, Chef, Roxana Blenche, și-a amintit un moment din copilărie când a fost la un pas să dea foc la casă. Și totul din cauza preparatului culinar la care nu poate renunța.

Chef Roxana Blenche nu poate rezista în fața unui preparat culinar iubit de toți românii. Vedeta povestește că atunci când a încercat să-l gătească pentru prima dată în viață, a fost la un pas să dea foc la casă.

Chef Roxana Blenche a mărturisit că de când se știe adoră cartofii prăjiți cu ouă prăjite. Prima dată când și-a luat inima în dinți să gătească acest fel de mâncare era micuță și a fost la un pas să dea foc la casă.

„Am pus cartofii în ulei cu tot cu apă”

Chef Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii „Hello Chef”, la un pas să dea foc la casă. Ce mâncăruri preferă cei mai iubiți bucătari ai României
Roxana Blenche și Samuel la emisiunea Hello Chef

„S-a dus mami la somn și eu, care am văzut cum făcea cartofi prăjiți, am zis să fac și eu. I-am curățat, i-am spălat, i-am pus în apă, iar după ce s-a încins uleiul, am pus cartofii cu tot cu apă. Ziceai că a explodat tot”, a povestit Roxana, în emisiunea „Hello, Chef”, pe care o moderează alături de chef Samuel.

Și astăzi, a menționat Roxana, mâncarea ei preferată au rămas tot cartofii prăjiți cu ouă prăjiți, alături de o delicioasă salată de roșii: „Să înmoi pită în zeama aia, e ceva senzațional”

Chef Samuel și chef Florin Dumitrescu sunt înnebuniți după puiul la cuptor

La rândul său, chef Samuel susține că mâncarea lui preferată a fost și va rămâne puiul la cuptor, cu cartofi piure. În schimb, la restaurantul pe care îl conduce, cheful susține că mănâncă „cu fetele”, cartofi prăjiți amestecați cu ouă prăjite. O minune culinară! Puiul la cuptor e și preferatul lui Florin Dumitrescu, dar cel pregătit de frumoasa lui soție.

„Mâncarea preferată a lui Florin pe care o gătesc eu… Cred că este puiul la cuptor, da. Puiul la cuptor! Fac pui întreg la cuptor și zice că este cel mai bun pui pe care l-a mâncat vreodată”, a dezvăluit Cristina Dumitrescu, pe contul său de Instagram.

Sorin Bontea, îndrăgostit de ciorba de cocoș

Chef Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii „Hello Chef”, la un pas să dea foc la casă. Ce mâncăruri preferă cei mai iubiți bucătari ai României
Ce mănâncă Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

Pentru chef Sorin Bontea nimic nu se compară cu „ciorba de cocoș acrită cu zeamă de varză și turte de pâine”, un preparat culinar de care nu se satură niciodată. În ceea ce-l privește pe chef Scărlătescu, acesta are un desert pe care-l adoră. E vorba de o prăjitură cu bulion, pe care i-o pregătea cu multă dragoste bunica lui în copilărie.

„La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea”

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea.

Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine, până în ziua de azi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre