Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefi la Cuțite. De ce nu mai e miercuri, 9 decembrie 2020

Chefi la Cuțite. De ce nu mai e miercuri, 9 decembrie 2020
Ediția de marți, 8 decembrie, a emisiunii ”Chefi la cuțite” a fost foarte tensionată. S-a lăsat cu lacrimi, cu  emoții extreme. Chiar și chefii au avut ochii în lacrimi. Miercuri, 9 decembrie e pauză, până săptămâna următoare când e finala.

Se apropie de sfârșit emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde s-au înscris peste o mie de candidați. Au rămas în concurs cei mai buni, mulți dintre ei amatori. De ce nu mai e emisiunea, miercuri, 9 decembrie 2020.

Chefi la Cuțite. Top 9 finaliști

Marți, 15 decembrie, este finala concursului ”Chefi la cuțite”, sezonul 8. Au rămas până acum mulți concurenți care păreau că nu au șanse pentru că aveau experiență în bucătărie.

Nouă concurenți se vor duela în semifinală, însă în finală vor ajunge doar șase dintre ei.

  • În echipa ”dungilor” a lui Sorin Bontea au rămas doar 3 concurenți: Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).
  • La Chef Florin Dumitrescu, echipa bulinelor: Andrei Hîncu (Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche.
  • Chef Cătălin Scărlătescu va intra în semifinală cu 3 concurenți: Cătălin Rizea, Cristian Boca (cuțitul de aur) și Paul Maxim.

Dacă vă așteptați ca și miercuri, 9 decembrie 2020, să aveți parte de acțiune la show-ul culinar, trebuie să știți că s-au produs câteva modificări. Antena 1 a înlocuit emisiunea cu filmul “Spioana”.

Program Chefi la Cuțite. Ultimul eliminat

Ultimul eliminat a fost Silviu Costan (Foca) din echipa lui chef Sorin Bontea. A primit vestea cu ochii în lacrimi. Și-a dorit să ajungă în semifinală, însă preparatul său a obținut cel mai mic punctaj.

„Azi am câștigat, nu am pierdut! Pierzi doar atunci când nu înveți nimic din experiența trăită! Am câștigat un mentor, un om minunat, o mulțime de prieteni, de oameni faini, am câștigat o experiență pe care nu am crezut că o voi trăi vreodată! A fost o experiență, o nebunie de experiență, nu am crezut niciodată că voi ajunge așa departe”, a spus Silviu Costan (Foca).


Gina Pistol, aniversare în lacrimi. Ce i-a făcut Smiley

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre