Simona Ionescu / Redactor Șef

„Chefi la cuțite” într-o nouă formulă. E prima dată când se întâmplă așa ceva

„Chefi la cuțite” într-o nouă formulă. E prima dată când se întâmplă așa ceva
Fanii celui mai urmărit show de televiziune, "Chefi la cuțite", numără zilele până când vor urmări emisiunea. De data asta, ceva se întâmplă.

„Chefi la cuțite” va fi mult mai spectaculos anul acesta. Iată care e motivul.

„Chefi la cuțite” într-o nouă formulă. E prima dată când se întâmplă așa ceva

Este pentru prima dată în istoria emisiunii Chefi la cuțite când emisiunea va avea două prezentatoare. E vorba de Gina Pistol, dar și Irina Fodor, care urmează să prezinte primele ediții ale show-ului culinar. Există, desigur, un motiv extrem de bine întemeiat și anume faptul că Gina s-a infectat cu coronavirus. Iubita lui Smiley spune că a fost mâhnită pentru că a ratat startul, însă e convinsă că această nouă formulă a adus cu sine și ceva bun.

„Această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”

“Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

„Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect”

La rândul său, Irina Fodor a mărturisit că a fost anunțată că urmează să se prezinte la muncă cu doar o zi înainte de începerea preselecțiilor, ea nefiind pregătită să facă parte din proiect. Însă totul a fost o mare bucurie. „Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar.

Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine.

Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a spus soția lui Răzvan Fodor.

Cadou aniversar pentru cei trei chefi

Noul sezon va avea mult mai multă sare și piper, pentru că marchează și zece ani de când cei trei bucătari prieteni, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se „bat” pentru marele premiu. Anul acesta, competiția va avea un platou nou, cu decor schimbat,  de care se vor bucura și jurații și concurenții.

Decorurile i-au luat prin prin surprindere chiar și pe cei trei chefi. “Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre