Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au filmat când fac mișto de concurența Chefi la cuțite

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au filmat când fac mișto de concurența Chefi la cuțite
Foștii jurați de la Chefi la cuțite și totodată cei actuali de la MasterChef se țin de glume. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au filmat când fac mișto de emisiunea concurentă, de la care au plecat anterior.

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-a ținut de glume recent și au avut ajutor din partea lui Cosmin Seleși. Cei trei jurați de la MasterChef au făcut mișto de emisiunea concurentă, Chefi la Cuțite. Mai exact, ținta lor a fost chef Richard Abou Zaki. 

Jurații MasterChef nu au uitat că chef Richard a fost concurent, jurizat chiar de către ei în sezonul 11 al Chefi la Cuțite, în mai 2023. Cu toate că inițial i-au lăudat prestația în emisiune, cheful de la Antena 1 nu a scăpat acum de ironiile celor trei, care acum au emisiune la Pro Tv. 

Chef Richard Abou Zaki vorbește limba română stricat 

Chef Richard Abou Zaki a plecat din România în Italia la vârsta de 5 ani. Și-a început cariera în calitate de chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia. S-a întors ulterior în Italia, unde a lucrat pentru restaurante celebre, iar la 3 ani distanță și-a deschis propriul local, care a primit o stea Michelin la numai 8 luni după inaugurare. 

Chef Richard Abou Zaki a stat mult timp în Italia, astfel că nu vorbește româna prea bine.

Astfel, Chef Richard a ajuns unul dintre cei mai tineri chefi din Italia recompensat cu o stea Michelin. În prezent deține 4 restaurante în Italia, cel mai recent fiind inaugurat la finalul anului trecut. Pentru că a trăit mult timp în Italia, chef-ul vorbește româna stricat și cu accent italian. Tocmai de acest detaliu au profitat Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, care nu au ratat ocazia de a face mișto de el. 

Como se dice in your language?”

Într-o filmare realizată de Cosmin Seleși, cei trei chefi găteau în cadrul unui eveniment, când au fost întrebați ce prepară. Cel care a început mișto-ul a fost Bontea, după ce Scărlătescu nu părea interesat decât de gătit. 

Întrebat de Seleși ce gătește, Bontea a răspuns în italo-română, amuzat. 

„Ca să facă d-ăla, como se dice mă in your language? (n.r trad. cum se spune în limba ta)”, a spus Bontea râzând. Cosmin Seleși a intrat în joc și i-a dat imediat replica „Tacosa”, referindu-se la tacos. 

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au rezumat la a râde de glumele aluzive făcute de colegul lor Bontea, însă reacțiile au sugerat clar că toți știau că subiectul mișto-ului era colegul de la emisiunea concurentă, Chefi la Cuțite, cu care toți au o istorie zbuciumată, după cum publicul știe deja. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri