Simona Ionescu / Redactor Șef

La MasterChef, o tânără a stârnit hohote de râs, ba cu frecarea oului de ciocolată, ba cu ratarea actului cu soțul. Video

La MasterChef, o tânără a stârnit hohote de râs, ba cu frecarea oului de ciocolată, ba cu ratarea actului cu soțul. Video
O concurentă prezentă în platoul MasterChef i-a lăsat fără cuvinte pe cei trei jurați. Declarațiile tinerei au stârnit multe zâmbete și chiar hohote de râs.

Jurații de la MasterChef au avut-o în față pe o iubitoare a ciocolatei, care a venit în fața celor trei bucătari prieteni pentru a demonstra că știe să prepare cu mult profesionalism acest dulce atât de dorit.

„Vă pun nași dacă iasă”

Stăpână pe meseria ei, concurenta le-a făcut o reprezentație juraților, care au privit uimiți cum se naște cel mai tare ou cu fistic și ciocolată albă. Tânăra cofetăreasă a venit cu partenerul ei, care o aștepta cuminte în culise, și le-a spus lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea că este împreună cu soțul de 13 ani, dar încă nu au copii.

„Nu avem încă, dar îmi doresc. Nu iasă. Poate diseară se prinde. Dar vă pun nași, dacă iasă”, a spus concurenta rușinată, iar jurații au râs cu lacrimi.  

„Nu mai intrăm în detalii despre ce s-a întâmplat la București. Ce a fost la București, rămâne la București. Punct. Nu mai vorbim despre asta”, a comentat zâmbind chef Dumitrescu.

„Ouăle trebuie frecate”

După ce chefii au cerut lămuriri despre oul imens pe care concurenta l-a adus în platou, s-a lăsat cu discuții cu tentă sexuală. „A… oul îl freci”, a comentat Bontea, făcând referire la faptul că oul uriaș era introdus în fistic.

„Păi, ouăle trebuie frecate. Vai, ce-mi faceți… Știți că taică-miu este pastor, vă rog”, a continuat concurenta răzând.

Tânăra a schimbat apoi discuția și le-a spus juraților că este „faimoasă pe TikTok”.

„Să știți că sunteți mai frumos în realitate”

După ce desertul a fost finalizat, concurenta le-a arătat bucătarilor și cum se sparge un asemenea ou: „în stil spartan”.

„Săracul soțul”, au spus chefii într-un glas, iar concurenta i-a asigurat că nu se întâmpla nimic acasă: „Săracii de voi, că trebuie să gustați!”.

Când Cătălin Scărlătescu a ajuns aproape de ea să deguste delicioasa ciocolată, concurenta n-a rezistat și i-a spus bucătarului: „Să știți că sunteți mai frumos în realitate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri