Simona Ionescu / Redactor Șef

Cher a fost un copil dislexic, dar a ajuns un star. Vrea să intre în Cartea Recordurilor

Cher a fost un copil dislexic, dar a ajuns un star. Vrea să intre în Cartea Recordurilor
La 78 de ani, „Zeița Pop”, așa cum este supranumită, are multe povești de împărtășit. Cher este mai sinceră ca niciodată și își pune viața pe tapet, în două părți. Cântăreața a anunțat în sfârșit când își va lansa memoriile. Și vrea să intre în Cartea Recordurilor.

Cher are 78 de ani, pe care i-a trăit întotdeauna intens. Cântăreața lucrează de ceva timp la cel mai important proiect al ei, anume propria carte de memorii. Iar aceasta este atât de lungă, încât este demnă de Cartea Recordurilor. Cher este mai sinceră ca niciodată și a anunțat și data de lansare pentru povestea vieții ei. 

Cântăreața a vorbit prima dată despre cartea ei foarte așteptată în 2017, spunând chiar anul trecut: „Ei bine, suntem aproape gata pentru că (n.r. editura) spune, ‘Cher, cât timp o să mai lucrezi la asta?’ Este dificil, dar suntem atât de aproape.”

Memoriile lui Cher, prea lungi pentru o singură carte

Memoriile lui Cher vor fi publicate în două părți și au în sfârșit o dată de lansare. „Cher: The Memoir, Part One” va fi lansată pe 19 noiembrie de către Dey Street Books, o divizie a William Morrow Group de la HarperCollins Publishers.

Memoriile lui Cher vor fi publicate în două părți
Foto: PageSix

Partea a doua va urma în primăvara anului 2025, a anunțat editura miercuri.

„După mai bine de 70 de ani de luptă pentru a-și trăi viața conform propriilor termeni, Cher dezvăluie în sfârșit povestea ei adevărată în detaliu intim, într-o memorie în două părți”, a spus editura într-o declarație.

Povestea lui Cher, îndelung așteptată, a fost descrisă de editură drept „o viață prea imensă pentru o singură carte”.

Cher vrea în Cartea Recordurilor

Cântăreața însăși a spus că procesul de scriere a fost lung și dificil. 

„Pur și simplu m-am speriat total. Nu am inclus unele lucruri care trebuie să fie incluse și nu sunt confortabile” i-a spus ea lui Jimmy Fallon în emisiunea „The Tonight Show” în noiembrie anul trecut. „Dar trebuie să fie incluse, așa că trebuie să mă întorc la scris și să mă descurc.”

Cher spune că viața este demnă de Cartea Recordurilor

„Viața mea pare să fie mai lungă decât a oricărui alt om,” a mai spus Cher.

„Simt că ar trebui să fiu în Cartea Recordurilor Guinness pentru asta. Și încă mai continui!”

Cher, de la copil dislexic la „Zeița Pop”

Puțini știu că, în copilărie, Cher a fost un copil dislexic și a avu mult timp de luptat până să ajungă „Zeița Pop”, iubită de milioane de oameni din întreaga lume. Prima parte a memoriilor va acoperi viața timpurie a cântăreței ca un copil dislexic într-o gospodărie haotică, dar și căsătoria ei cu colegul de scenă Sonny Bono – „relația extrem de complicată care i-a făcut faimoși în întreaga lume, dar care în cele din urmă i-a despărțit”.

Prima parte a memoriilor va acoperi copilăria lui Cher, în calitate de copil dislexic.

Cunoscuți ca duo-ul muzical Sonny & Cher, cuplul s-a căsătorit în 1964. Cei doi au co-prezentat emisiunile „The Sonny & Cher Comedy Hour” și „The Sonny & Cher Show”. Cher a depus cererea de divorț în 1974, iar acesta a fost finalizat un an mai târziu.

Cântăreața are un copil, Chaz, cu Bono. Ea este, de asemenea, mama lui Elijah Blue Allman, pe care l-a avut cu al doilea soț, regretatul Gregg Allman din grupul de rock sudic The Allman Brothers Band.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre