Simona Ionescu / Redactor Șef

Cher vrea să ajute bătrânii americani, dar e refuzată. Trump, atacat

Cher vrea să ajute bătrânii americani, dar e refuzată. Trump, atacat
Cântăreața este îngrijorată pentru persoanele în vârstă, care poate nu vor putea primi medicamentele necesare la timp. Cher vrea să ajute Serviciul Poștal al Statelor Unite, dar este greu să facă acest lucru.

Cher a deschis subiectul miercuri, 19 august, pe Twitter, transmitandu-și îngrijorarea pentru agenția de distribuire a medicamentelor, întrebându-i pe cei aproape patru milioane de adepți dacă oamenii au voie să facă voluntariat la oficiul poștal. Ea a insistat că nu este o glumă și, pentru a doua oară, a scris: „VOI AȚI FI VOLUNTARI LA OFICIUL MEU DE POȘTĂ !?”.

Se pare că fanii ei nu i-au fost de mare ajutor: „NICIODATĂ NU MĂ AJUTĂ NIMENI, OFICIUL POȘTAL NU SPUNE NIMIC?”, mărturisind că a sunat la câteva birouri din apropiere de Malibu, Calif.

Cher face apel la Serviciul de Poștă

„Au fost politicoși. Le-am spus: hei, sunt Cher și aș dori să știu dacă ați folosit vreodată voluntari. Doamna a spus că nu știe și mi-a dat numărul unui supervizor. Am sunat și mi-a spus că nu, deoarece această operațiune necesită amprentele și verificarea fiecărui membru al grupului”, a spus vedeta pe contul său de Tweeter.

Câteva ore mai târziu, Cher a scris despre îngrijorarea ei față de persoanele în vârstă: „Mulți oameni bătrâni vor muri fără să primească vreun ajutor din partea medicilor.

Un purtător de cuvânt al USPS a confirmat joi pentru Fox News că agenția nu acceptă voluntari, dar oferă angajări sezoniere.

Tweet-urile lui Cher sunt puse în aceeași categorie cu cele ale lui Taylor Swift, în care discuta despre eforturile făcute de Trump pentru a opri USPS-ul și de a limita votul prin poștă. Starul pop l-a acuzat pe președinte că a ales „să înșele și să pună în pericol viețile a milioane de americani, în efortul de a rămâne la putere”.

Taylor Swift își manifestă supărarea prin mesajele pe Twitter. Ce răspunde președintele

Indignarea cântăreței a venit după ce președintele a spus joi că nu va elibera bani pentru agenția care se ocupă de bolnavi. O zi mai târziu, Trump i-a spus lui John Roberts de la Fox News că ar fi dispus să ofere 25 de miliarde de dolari pentru USPS, inclusiv 3,5 miliarde de dolari din resursele electorale, în cazul în care democrații ar fi dispuși să discute despre unele dintre cerințele pe care Trump le-a exprimat.

„Sigur, dacă ne oferă ceea ce ne dorim. Nu este ceea ce vreau eu, ci ceea ce vrea poporul american”, a spus președintele în timpul unei conferințe de presă. 

Trump a criticat votul prin corespondență luni întregi. Joi, i-a învinovățit pe democrați că ar fi încheiat un acord cu pachetul de testare a coronavirusului, în timp ce vorbea cu Maria Bartiromo de la FOX Business.

Republicanii au susținut miercuri că liderii Serviciului Poștal din SUA au fost agitați și au dat vina pe comportamentul „atacurilor fabricate” ale democraților asupra agenției, pe fondul luptei pentru voturile prin poștă.

„După cum știți, niciuna dintre aceste pretenții nu are nicio bază. Din nou, democrații au produs o criză pentru a-l submina pe președintele Trump în detrimentul instituțiilor americane”, a declarat Kevin McCarthy.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre