Simona Ionescu / Redactor Șef

Chitaristul de la Rolling Stones la un pas de supradoză. Cum a trecut Ronnie Wood „ca prin urechile acului”

Chitaristul de la Rolling Stones la un pas de supradoză. Cum a trecut Ronnie Wood „ca prin urechile acului”
Chitaristul de la Rolling Stones, Ronnie Wood, consideră că este încă în viață, deoarece o „valvă” specială din creierul său l-a oprit să meargă prea departe în călătoria sa cu băuturi și droguri.

Hellraiser Ronnie Wood spune că creierul său are o „supapă” unică, care l-a salvat de la o supradoză.

Ce l-a făcut pe chitarist să renunțe la obiceiurile rele

Reflectând asupra excesului său de substanțe în anii ’70 și ’80, a spus: „Din fericire, am avut o supapă care mi s-a tăiat, dacă consumam prea mult pentru corpul meu, aceasta spunea nu, nu treceți, don, nu treceți această linie. A fost mereu prezentă și îmi demonstra că poate fi un punct de oprire sau prea mult. Asta mă făcea să mă gândesc că în cazul în care nu controlez acest lucru, aș trage de volanul vieții spre marginea prăpastiei”

Ronnie Wood, în vârstă de 73 de ani, a câștigat lupta cu cancerul în ultimii ani și s-a lăudat cu victoria sa, în special pentru renunțarea la ​​băutură, cocaină și heroină.

Unii dintre colegii săi, inclusiv Jimi Hendrix, Janis Joplin și John Bonham, au murit din cauza stilului de viață „rock’n’roll”.

De la cine a luat Ronnie Wood lecții de viață

Ronnie a fost în business timp de 56 de ani și a spus, de asemenea, că a învățat câteva lecții de viață din „micile plăceri” ale bătrânului său manager, regretatul Peter Grant, pe care l-a descris drept o „brută”.

Ronnie a renunțat la stilul de viață haotic și implicit la băuturi alcoolice și droguri în anul 2010. S-a căsătorit apoi cu producătorul de teatru Sally Humphreys, care avea la vremea respectivă 31 de ani. Au împreună fete gemene, în vârstă de patru ani.

Telenovela unei căsnicii. Actrița Ioana Picoș, acuzată de „preacurvie”, fostul soț, de violență

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre