Simona Ionescu / Redactor Șef

Christian Sabbagh continuă scandalul cu Anca Țurcașiu: „Să-i devină lecție de viață”

Christian Sabbagh continuă scandalul cu Anca Țurcașiu: „Să-i devină lecție de viață”
Christian Sabbagh a revenit cu replică la scandalul pe care l-a iscat ieri în mediul online, pe motiv că Anca Țurcașiu a refuzat să facă poza cu fiica sa.

Ieri, Christian Sabbagh a criticat-o dur pe Anca Țurcașiu, pentru faptul că aceasta a refuzat să facă poză cu Anais, fiica de 7 ani a prezentatorului. Ulterior, Anca Țurcașiu a dat o replică evazivă, fără să o menționeze pe fetiță, în care a transmis că nu răspunde răutăților. 

Internetul s-a împărțit imediat în două, cu unii internauți care i-au luat apărarea lui Sabbagh, iar alții care au fost de partea Ancăi Țurcașiu, considerând că artista nu a greșit, căci nu este obligată să facă poze cu toată lumea. 

Christian Sabbagh nu se oprește, plusează cu realizările fiicei

După ce s-a creat un întreg scandal pe marginea poveștii, Christian Sabbagh a revenit astăzi cu încă o postare, în care și-a lăudat fiica. Prezentatorul a ilustrat și cu o poză, în care a marcat cele peste 3 milioane de vizualizări pe care le-a avut Anais la un singur clip. De asemenea, Sabbagh a menționat că speră ca fetița să învețe ceva din tot incidentul. 

„Nu îmi laud copilul, acestea sunt reacțiile dumneavoastră la o simplă postare în care cântă! Meritul este al ei și al profesoarei sale! Sper când va ajunge o Mare Stea a muzicii populare să rămână la fel de pură și inocentă cum este acum! Să învețe că în această lume, simplitatea este cheia succesului. Incidentul de la mare să-i devină lecție de viață!!”, a transmis Sabbagh pe Facebook. 

A fost acuzat că vrea să îi facă fiicei reclamă 

La ultima postare, o utilizatoare Facebook l-a acuzat pe Sabbagh că vrea să îi facă reclamă fiicei sale, prin scandalul pe care îl face. 

„Nu cumva aceste postări au scopul de a ridica ratingul fetiței? Recunosc că eu nu știam că aveți o fetiță talentată, dar cu prilejul acestor postări am aflat.

Până la urmă, poate ar fi bine să-i mulțumiți doamnei Țurcașiu, practic îi folosiți întrucâtva numele pentru a-i crește popularitatea fetiței”, a fost o parte din mesaj. 

Christian Sabbagh a subliniat că fiica sa nu are nevoie de reclamă
Foto: Captură Facebook

Christian Sabbagh a răspuns și el imediat, motivând că fiica sa nu are nevoie de reclamă. 

„Eu am crescut altfel, am cei 7 ani de acasă! Am ales o meserie care presupune să fiu aproape de oameni, nu să-i alung! În altă ordine de idei, fiica mea nu cred că are nevoie de reclamă!”, a transmis prezentatorul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre