Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai bun „banc” cu Chuck Norris: a împlinit 84 de ani și boxează. Video

Cel mai bun „banc” cu Chuck Norris: a împlinit 84 de ani și boxează. Video
Chuck Norris este într-o formă fantastică la 84 de ani. Icoana artelor marțiale le-a arătat fanilor de pe contul de socializare în ce formă fizică excelentă e și a susținut că „se simte ca la 48 de ani” Fanii au spus multe bancuri despre celebrul actor.

Cu ocazia aniversării a 84 de ani, Chuck Norris a postat pe contul de socializare un video pentru cei 1,6 milioane de urmăritori în care apare aruncând câteva lovituri într-un sac. Iar bancurile au venit pe bandă rulantă.

„Știți, astăzi am 84 de ani, dar mă simt ca și cum aș avea 48. Mă simt bine și rămân activ! Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua mea de naștere. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus Chuck Norris râzând. Postarea a primit peste 372.000 de like-uri și peste 11.000 de comentarii, mulți dintre aceștia fiind fani care fac propriile versiuni ale glumelor satirice „Chuck Norris facts”.

Chuck Norris
Chuck Norris arată fantastic la 84 de ani. Sursă foto: Daily mail

„Chuck Norris nu îmbătrânește”

Starul a primit, de asemenea, mesaje din partea prietenilor săi celebri, cum ar fi Dolph Lundgren, care a i-a spus: „La mulți ani, Chuck. Arăți teribil! Dolph”. La rândul său, Greg Laurie i-a transmis: „La mulți ani, Chuck! Ești o comoară națională și o adevărată inspirație. Dumnezeu să te binecuvânteze!”.

Cineastul Justin Taite a spus câteva glume la adresa prietenului său, care au început să apară în 2005 pe forumurile Something Awful și care au devenit de atunci un fenomen pe internet. „Chuck Norris nu îmbătrânește, bătrânețea se teme să se strecoare în jurul lui”, a spus Taite în comentariul său.

Alergătorul Dominic Di Tomasso a adăugat: „Legenda spune că… dar Chuck Norris a avut-o primul”. Iar jurnalistul de televiziune australian Karl Stefanovic a adăugat: „Chuck Norris nu are o zi de naștere. O zi de naștere îl are pe Chuck Norris. La mulți ani de ziua lui Chuck Norris, legendă. Mi-e dor de tine”.

„A dat 4566 de pumni în acest videoclip”

Nici vedetele TikTok The Hannistons n-au stat și au comentat: „Chuck Norris, singura persoană care a lovit un ciclop între ochi”.

Glume au venit și din partea antrenorului Scott Francis: „A dat 4566 de pumni în acest videoclip, dar ochii noștri ne lasă să vedem doar câțiva”.

O altă glumă a venit din partea utilizatorului Instagram @funkoollektor: „Până și moartea se teme să se întâlnească cu Chuck Norris!”.

Norris a scris propria sa carte „The Official Chuck Norris Fact Book”, în octombrie 2009.

Chuck Norris nu a fost doar instructor de arte marțiale, ci și filantrop pe parcursul vieții sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre