Simona Ionescu / Redactor Șef

Chuck Norris le-a dat fanilor cea mai incredibilă veste. Se întâmplă după 11 ani de așteptare

Chuck Norris le-a dat fanilor cea mai incredibilă veste. Se întâmplă după 11 ani de așteptare
Cei care îl iubesc pe Chuck Norris sunt în culmea fericirii. Actorul în vârstă de 83 de ani va apărea într-un nou film de acțiune. Fanii numără zilele.

Surpriză extraordinară din partea actorului Chuck Norris. După 11 ani de pauză, vedeta apare într-un nou film care va fi lansat anul viitor. Ultima apariție a actorului a fost în anul 2012, în „The Expendables 2”, când a intrat în pielea lui Booker.

Chuck Norris o să apară în „Agent Recon”, un nou film SF

Filmul în care va apărea Chuck Norris se numește „Agent Recon”, e vorba de un nou film SF. Quiver Distribution se ocupă de o producție care a fost deja finalizată cu succes, iar data de lansare este programată pentru 2024. În „Agent Recon”, un film de acțiune și science fiction, Chuck Norris va juca rolul comandantului Alaistar într-o misiune guvernamentală secretă în New Mexico.

Chuck Norris, Derek Ting și Marc Singer vor trebui să salveze lumea

Obiectivul misiunii este de a investiga o anomalie energetică detectată la o bază situată în New Mexico. Dar partea interesantă vine abia acum. Se dovedește că ceea ce găsesc este mult mai periculos decât se așteptau, deoarece este vorba de o perturbare provocată de o rasă extraterestră controlată de o ființă misterioasă capabilă să-și conducă trupele datorită puterilor sale mentale.

Chuck Norris alături de mama de 102 ani și iubita sa soție. Sursă foto: Daily mail

Lui Chuck Norris i se vor alătura Marc Singer („Arrow”), care va intra în pielea unui colonel aflat în fruntea unui escadron de elită și Derek Ting („Agent Revelation”), un soldat cu puteri speciale. Împreună, ei trebuie să facă față acestei noi amenințări, cooperând și luptând pentru a salva omenirea. Ting, care se ocupă și de scenariu și de regie, promite că vom trăi o experiență „distractivă și epică”.

„Mama minunată” a lui Chuck Norris a împlinit 102 ani

Wilma, „mama minunată” a lui Chuck Norris a împlinit în această primăvară 102 ani, iar actorul i-a trimis un mesaj plin de iubire. El a distribuit atunci două fotografii, una cu mama sa și alta cu soția Gena O’Kelley, pe care a dus-o în fața altarului în 1998. „La mulți ani de Ziua Mamei! Pentru minunata mea mamă Wilma și pentru minunata mea soție Gena.

Vă iubesc pe amândouă mai mult decât pot spune cuvintele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi două în fiecare zi”, au fost cuvintele vedetei. „Mamă, nu știu ce este mai greu de crezut: că ai 102 ani sau că ai un fiu care are 83 de ani! Oricum ar fi, sunt atât de recunoscător că ești mama mea. Întotdeauna am fost. Am trecut prin multe și prin multe în această viață și încă suntem puternici”, a continuat Chuck Norris.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre