Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine a fost marea iubire a lui Dani Oțil. Nu e Mihaela Rădulescu, nici Gabriela. Bunica vedetei i-a stricat idila

Cine a fost marea iubire a lui Dani Oțil. Nu e Mihaela Rădulescu, nici Gabriela. Bunica vedetei i-a stricat idila
De 15 ani face deliciul telespectatorilor alături de colegul și prietenul lui de-o viață, Răzvan Simion, dar despre viața lui Dani Oțil se cunosc prea puține lucruri.

În centrul atenției l-a adus relația cu Mihaela Rădulescu, dar a existat o femeie în viața lui pe care a iubit-o mult. Iată despre cine e vorba.

„M-a pupat cu limba. A fost primul meu sărut”

Dani Oțil și-a amintit despre momentele pe care nu le va uita niciodată alături de Camelia, prima iubire care acum locuiește peste Ocean. Ea a făcut primul pas spre o iubire care va rămâne în suflet și tot ea i-a dat și primul sărut din viață.

Dani Oțil nu uită niciodată prima iubire

„Ea a făcut pasul. A stins lumina din Căminul Cultural, în timp ce jucam tenis de masă”

„M-a pupat cu limba. A fost primul meu sărut cu limba. A fost ceva… M-am întrebat dacă nu cumva-mi iese prin urechi. Da, nu știam ce… Ea a făcut pasul. A stins lumina din Căminul Cultural, în timp ce jucam tenis de masă. Eram la ultima minge. M-a căutat prin întuneric.

Știa unde să vină, eram la serviciu. Bine, pe mine dacă mă întrerupi la ultima minge și sunt și în avantaj, poți să-ți iei un pumn în gură. Întâmplător, n-am dat, pentru că s-a stins lumina. A fost un șoc pentru mine. S-a înfiripat ceva”, a povestit Dani Oțil, în podcastul lui Horia Brenciu.

Prietenie de o viață…

Bunica, pentru a opri această idilă, i-a spus o poveste mamei mele. Nu știm cum a ajuns la mama”

Deși el se îndrăgostise și totul mergea ca la carte, bunica prezentatorului nu ar fi plăcut-o deloc pe tânără și a reușit să pună capăt poveștii de dragoste. „Bunica, pentru a opri această idilă, i-a spus o poveste mamei mele. Nu știm cum a ajuns la mama. Mama a luat povestea și a spus-o mamei lui Răzvan.

Dar a fost pentru prima dată când am simțit că mă respectă. Ideea este că au venit ăștia doi (Robi și Răzvan – n.r.) și m-au scos la un Pepsi. Pentru prima dată în istorie, au plătit ei. Și s-au pus ei așa și au zis: „Zi! Cum a fost?”.

Dani Oțil e un familist convins

„Să contrazic această poveste sau să devin regele unui grup?”

Povestea s-a întors și a trebuit să o verific acasă. Deci, eu am fost sechestrat de surorile respective, că tipa avea și o soră, și m-au dus la un sălaș. Am fost sechestrat acolo două zile și două nopți, legat în lanțuri și abuzat sexual de cele două surori. Vă dați seama? Să contrazic această poveste… sau să devin regele unui grup? Am devenit regele unui grup”, a mai spus Dani Oțil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre