Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine ar câștiga dacă s-ar bate Elon Musk cu Vladimir Putin? Avem răspunsul

Cine ar câștiga dacă s-ar bate Elon Musk cu Vladimir Putin? Avem răspunsul
Elon Musk i-a lansat o provocare la „duel” lui Vladimir Putin, miza fiind Ucraina. Gestul controversat al multimiliardarului american a stârnit multe controverse, dar și o întrebare „legitimă”: Dacă s-ar bate, cine ar câștiga?

Mai în glumă, mai în serios, populația întregii lumi trăiește cu speranța că se va găsi „un supererou” care să pună capăt nenorocirilor din Ucraina. Și cum Vladimir Putin nu poate fi oprit nici de Alianța NATO, nici de Statele Unite ale Americii, pentru că asta ar duce la al 3-lea Război Mondial, speranța că va apărea un supererou în peisaj e la cote înalte în gândurile multora.

Și cum nimeni nu se poate aștepta să apară Superman cu capa roșie, cel mai apropiat individ care întrunește unele elemente regăsite în filmele SF este Elon Musk. Multimiliardarul care are ca scop declarat popularea planetei Marte, l-a provocat în mod public pe Vladimir Putin la duel. Cine câștigă, ia Ucraina, a spus proprietarul Tesla și SpaceX.

Duelul nu a fost acceptat, dar nici respins categoric, de liderul rus, însă de aici au pornit mai multe curiozități.

Oare Musk ar fi dorit ca duelul să fie unul fizic, în ring? Sau ar fi vrut să se bată în tehnologie – el versus serviciile de telecomunicații ale Rusiei?

Pe modelul consacrat al jurnalistului Dan Diaconescu – care tritra la televiziunea OTV „Cine ar câștiga dacă s-ar bate dacii cu samuraii?”, celebrul site american TMZ.com a realizat un sondaj cu întrebarea „Cine ar câștiga dacă s-ar bate Vladimir Putin cu Elon Musk?”.

Peste 65.000 de americani au pariat pe Musk în această luptă.

Ofertă de inițiere în luptă

Ceea ce nu mulți știu este că discuția pe baza duelului a continuat, în ecuație intervenind sângerosul președinte al Ceceniei, Ramzan Kadyrov. Cecenul a încercat să-l umilească pe Musk spunând că e ca doar o fetiță. Și i-a propus să-l antreneze în armata sa dacă vrea să aibă o șansă în fața liderului rus. Kadyrov l-a numit pe Elon, „Elona”.

Mesajul liderului cecen pentru proprietarul Tesla și SpaceX

Musk a reacționat imediat, luându-l în balon pe președintele Ceceniei: „Merci pentru ofertă, dar o pregătire atât de excelentă mi-ar da un avantaj prea mare în fața (lui Putin). Dacă se teme să se lupte, o să accept să-mi folosesc doar mâna stângă, deși eu nu sunt deloc stângaci. Elona”.

Sondaj TMZ.com

Amricanii, dar și persoane din alte țări, au mai răspuns la întrebările:

America ar trebui să impună restricție asupra zborurilor deasupra Ucrainei?” – Răspunsurile a peste 65.000 de votanți au fost 55% „Da, ucrainenii au nevoie de asta” și 45% „Nu! Ar porni cel de-al treilea război mondial”

61% au răspuns că Elon Musk ar câștiga într-o luptă cu Vladimir Putin și că Arnold Schwarzenegger ar putea deschide inimile poporului rus mai bine decât președintele SUA, Joe Biden.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre