Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e bărbatul care și-a tăiat venele în avionul Tarom în care se afla și Raed Arafat

Cine e bărbatul care și-a tăiat venele în avionul Tarom în care se afla și Raed Arafat
Un bărbat cu afecțiuni psihice din anul 2010 i-a îngrozit pe pasagerii unei aeronave TAROM care a sosit de la Bruxelles pe aeroportul Otopeni.

Bărbatul român, cunoscut cu probleme psihice a ascuns o lamă în gură aflat în avionul TAROM și-a tăiat venele la aterizare pe aeroportul Otopeni. Raed Arafat se afla în avionul în care bărbatul și-a tăiat venele, dar nu sunt informații că ar fi intervenit cumva.

Bărbatul a mai avut tentative de sinucidere

Potrivit informațiilor oferite de ProTV, bărbatul a fost recalcitrant și în avion, iar membrii echipajului au cerut prin turnul de control ajutorul Poliției de Frontieră la aterizare. Bărbatul care și-a tăiat venele la aterizare, a fost transportat la spital și i-a fost salvată viața. Membrii echipajului au scos pasagerii pe ușa din spate a avionului. Aceștia au fost urcați în autobuz și duși către controlul de frontieră.

Nimeni nu știe de ce bărbatul a decis să-și taie venele

Autoritățile au încercat să găsească un motiv care să-l fi dus pe bărbat în situația de a-și tăia venele. Acesta nu făcea nici obiectul vreunui consemn operativ și nici nu era urmărit. Bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie și a avut mai multe tentative de sinucidere. Este cunoscut cu afecțiuni psihice din 2010.

Bărbatul și-a tăiat venele la aterizarea avionului

În 2023, o tânără s-a tăiat pe mâini și s-a închis într-o toaletă din aeroportul Otopeni

Potrivit Antena 3, anul trecut tot în aeroportul Otopeni a avut loc o altă tentativă de sinucidere. O tânără s-a închis într-o toaletă și și-a provocat tăieturi pe mâini. Se pare că tânăra avea în jur de 30 de ani și s-ar fi tăiat la nivelul brațelor și al gâtului. Asupra femeii, româncă la origine s-ar fi găsit un cuțit cu lama de 10 centimetri. Ea ar suferi de depresie și le-a spus salvatorilor că vrea să fie lăsată să moară.

Descoperirea a fost făcută într-o sâmbătă dimineață, când o persoană care face parte din personalul de curățenie a intrat într-o toaletă de la terminalului Plecări de pe Aeroportul Otopeni şi a găsit-o pe tânără într-o baltă de sânge.

Posibilă tentativă de sinucidere tot pe aeroport

Serviciile de intervenții în caz de urgență au fost alertate, iar tânăra a fost transportată la Spitalul Floreasca. A fost deschisă o anchetă, iar oamenii legii fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care femeia a fost rănită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre