Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine e cea mai bogată femeie din România! Simona Halep e „săracă” în comparație cu ea

Cine e cea mai bogată femeie din România! Simona Halep e „săracă” în comparație cu ea
Unele au făcut miliarde datorită meseriei, altele au primit moșteniri sau s-au căsătorit cu bărbați cu dare de mână.

Au devenit atât de avute, încât își pot permite orice nebunie. Iată care sunt doamnele cele mai bogate din lume.

În prezent, cea mai bogată femeie din România este talentata Anastasia Soare, nimeni alta decât „Regina sprâncenelor„ care, potrivit Forbes, are o avere estimată la suma de 1,2 miliarde de dolari. Despre Anastasia se știe că trăiește într-o vilă de peste cinci milioane de dolari și câștigă anual, prin compania ei de cosmetice peste 340 de milioane de dolari.

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România

Simona Halep ocupă locul cinci în topul celor mai bogate femei din România

A părăsit România în 1989, când nu știa deloc să vorbească engleză și a așteptat câteva luni până când și-a găsit de muncă. Acum, printre clientele ei se numără Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Madonna, Michelle Pfeifer sau Michelle Obama. Pe locul doi în topul femeilor bogate din România se numără Anca Vlad, cu o avere estimată la 480 milioane de euro.

Simona Halep, a cincea cea mai bogată femeie din lume

Locul trei e ocupat de Veronica Gușă de Drăgan, care are 250 de milioane de euro, iar pe cel de-al patrulea loc este Luchi Georgescu, care a reușit să strângă 72 milioane de euro. Simona Halep se află pe locul cinci, cu o avere care se ridică la 47 milioane de euro. Sportiva noastră a făcut bani din turnee, sponsorizări dar și din investițiile în domeniul imobiliar.

Cea mai bogată femeie din lume

Cine e cea mai bogată femeie din lume

Pe primul loc în topul celor mai bogate femei din lume se află nepoata fondatorului gigantului francez de frumusețe L’Oreal, Bettencourt Meyers. În vârstă de 68 de ani, aceasta face parte din consiliul de administrație al L’Oreal din 1997. Cu trei ani în urmă, ea a donat 226 milioane de dolari pentru a ajutat la reconstrucția Catedralei Notre Dame din Paris, care a ars în urma unui incendiu.

Julia Koch, pe locul doi în topul celor mai bogate femei

Julia Koch, situată pe locul doi, are o avere de 63,4 milioane de dolari

Julia Koch și copiii săi au 42% din acțiunile Koch Industries și se situează pe locul doi în topul celor mai bogate femei ale lumii, cu o avere de 63,4 milioane de dolari. Firma a fost înființată de fostul său soț, David Koch, trecut în lumea drepților.

Alice Walton, pe locul trei în topul celor mai bogate femei

Femeia de afaceri a debutat ca președinte la Gala Met în 1997. Locul trei este ocupat de Alice Walton, cu o avere de 59,2 miliarde de dolari, care în prezent este președintele Muzeului de Artă Americană din Crystal Bridges deținut de Fundația Walton Family.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre