Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este bărbatul care i-a rămas confident reginei Camilla. Cei doi s-au reunit recent

Cine este bărbatul care i-a rămas confident reginei Camilla. Cei doi s-au reunit recent
Charles și Camilla se iubesc încă de când erau tineri și au trecut prin multe, atât împreună cât și separat. Cu toate că își trăiesc dragostea în public de ani întregi, cel care i-a rămas confident și apropiat Camillei nu este regele încoronat al Marii Britanii, ci o persoană neașteptată, cu care aceasta s-a reunit recent.

Regina Camilla a făcut o alegere interesantă în ceea ce privește persoanele care i-au rămas aproape de-a lungul anilor. Aceasta a ales drept confident un bărbat din trecutul ei, cu care s-a întâlnit recent. Persoana în cauză este fostul ei soț, Andrew Parker Bowles, cu care are și doi copii. 

Camilla și fostul ei soț, Andrew Parker Bowles, s-au reunit pentru a sărbători cea mai recentă realizare profesională a fiului lor, Tom Parker Bowles.

Pe 5 septembrie, regina în vârstă de 77 de ani a participat la The Audley Public House din Londra pentru lansarea cărții de bucate a lui Tom, „Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III” (trad. Gătitul și Coroana: Rețete Regale de la Regina Victoria până la Regele Charles). 

Camilla și fostul soț au rămas „complici” 

Cu această ocazie, ea s-a reîntâlnit cu fostul ei soț, Andrew Parker Bowles, cu care a fost căsătorită între 1973 și 1995. Fostul cuplu are doi copii: scriitorul de cărți culinare Tom, de 49 de ani, și fiica Laura Lopes, de 46 de ani. Se spune că cei doi păstrează o relație prietenoasă în prezent.

Andrew Parker Bowles a rămas confidentul reginei Camilla chiar și acum

„Sunt nedespărțiți. El aranjează multe lucruri pentru ea. Iau prânzul împreună tot timpul. El este mereu prezent. A fost întotdeauna și este încă, complicele și confidentul Camillei”, a spus un prieten al lui Andrew anul trecut. De altfel, fostul soț al Camillei a participat și la încoronarea celor doi din 2023. 

Charles nu a fost prezent la lansarea cărții 

Regina Camilla părea să fie într-o dispoziție bună în timpul evenimentului de lansare a cărții, unde ea și Andrew au fost fotografiați stând împreună cu sora ei, Annabel Elliot, și fiica lor, Laura. Deși nu a părut să participe la eveniment, regele a fost menționat în cadrul acestuia.

Tom le-a mulțumit mamei sale și soțului acesteia pentru rolul esențial pe care l-au avut în realizarea proiectului.

Camilla s-a întâlnit cu fostul soț la lansarea cărții fiului lor
Foto: People

„Mulțumirile se îndreaptă către Rege și Regină, mama mea și, evident, Rege, fără de care această carte nu ar fi fost aici. Fără suportul lor, perspectiva lor, ajutorul lor, restul, nu aș fi reușit, așa că un mare mulțumesc Regelui și Reginei”,  a spus Tom. 

Cartea de bucate conține rețetele preferate de Camilla și Charles

Cartea de bucate va fi publicată în Regatul Unit pe 26 septembrie și va include rețete care menționează cuplul regal. Conform descrierii, aceasta va explora „200 de ani de mâncare regală britanică, presărată cu anecdote, mâncăruri delicioase și fragmente de istorie, cuprinzând 100 de rețete accesibile” de la Tom, un scriitor și critic culinar premiat. 

Cartea de bucate a lui Tom Bowles va apărea pe 26 Septembrie și va conține 100 de rețete regale
Foto: Instagram

Sunt menționate de asemenea o rețetă pentru „terciul Reginei Camilla”, „Martini-ul umed al Regelui”, „plăcintele cu carne de oaie de la Buckingham Palace” și multe altele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre