Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Este pregătită să plece cu premiul cel mare

Iată cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Este pregătită să plece cu premiul cel mare
Emy Alupei a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, fiind înlocuită de o celebră cântăreață, gata să câștige marele premiu. Ea a urmat cursuri în cadrul unei instituții prestigoase, unde au studiat Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson.

Ediția de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit cu o nouă eliminare în rândul concurentelor. În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată. Astfel, începând de miercuri, 11 noiembrie, o nouă aspirantă la marele titlu de cea mai stilată celebritate vine la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-și demonstra veleitățile stilistice și calitățile artistice.  

Xonia este pregătită de competiție

Cunoscută atât pe plan național, cât și internațional, cu numeroase și prestigioase colaborări muzicale, precum superstarul J Balvin, de săptămâna aceasta, Xonia declară război stilistic contracandidatelor.

Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum anunță Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, spune Xonia, la prima apariție pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Cum a ajuns Xonia din Australia în România

Xonia, pe numele său Loredana Sachelaru născută în Melbourne, Australia și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani.  Până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”).

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil. Printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlotte’s Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden).

Cu asemenea vedetă cu palmares, show-ul pare asigurat la emisiunea ai cărei jurați sunt Raluca Bădulescu, Maurice și Cătălin Botezatu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre