Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este prima vedetă de pe TikTok cu 100 de milioane de fani

Cine este prima vedetă de pe TikTok cu 100 de milioane de fani
Charli D'Amelio a devenit prima vedetă de pe TikTok care a ajuns la 100 de milioane de adepți, la doar câteva zile după ce s-a confruntat cu o reacție dură din partea publicului.

Într-un videoclip postat, fanii ei s-au înfuriat pentru tratamentul „nepoliticos” pe care l-a avut Charli față de bucătarul său personal.

A fost o săptămână grea pentru tânăra în vârstă de 16 ani, care a pierdut un milion de urmăritori într-o singură zi, în urma videoclipului postat. Ea a izbucnit în lacrimi în timpul unui live pe Instagram, dezvăluind că trolii online îi spuneau să se sinucidă din cauza „neînțelegerii”.

A creat o comunitate de 100 de milioane de oameni

Nu numai că a câștigat înapoi toți adepții dispăruți, dar a continuat să atragă încă un milion și a petrecut duminică dimineața sărbătorind alături de fanii ei pe rețelele de socializare.

„Nici măcar nu știu cum să reacționez, mai ales pentru că acest lucru nu se simte real. Cum reacționează oamenii la acest lucru? Pur și simplu nu știu ce să fac. Sunt în baia mea, urmărind singură videoclipuri și mesaje pe Twitter, pentru că mă fac să plâng. Pur și simplu nu știu ce să fac. Sunt atât de confuză. Viața nu se simte reală. Este atât de ciudat să mă gândesc acum puțin peste un an, eram în Connecticut făcând școală obișnuită, nu făceam nimic și acum locuiesc în LA”, a spus Charli într-un alt live pe Instagram.

Charli va dona 100.000 de dolari

Charli a anunțat ulterior că, în cinstea realizării sale pe TikTok va dona 100.000 de dolari către Mișcarea Americană de Dans, o organizație care lucrează pentru îmbunătățirea și creșterea accesului la educația pentru dans în SUA.

„Am dansat întreaga mea viață și sunt atât de recunoscătoare că pot dona comunității care m-a făcut persoana care sunt”, a spus ea despre donație.

Bineînțeles, Charli a marcat momentul postând duminică o serie de videoclipuri pe TikTok, mulțumind încă o dată adepților săi pentru sprijin.

„Vă mulțumesc atât de mult, nu pot să cred că sunt 100 de milioane de susținători care mă urmăresc acum. Este o nebunie, oh, Doamne. Simt că acesta este un vis, așteaptă să mă trezesc”, a recunoscut ea.

Vedetele medicinei românești. Un cercetător explică realizarea rapidă a vaccinurile anti-COVID. Asemănări și deosebiri între ele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre