Simona Ionescu / Redactor Șef

Gică Hagi, bolnav? Ce dezvăluiri face Cornel Dinu!

Gică Hagi, bolnav? Ce dezvăluiri face Cornel Dinu!
Hagi nu o duce prea bine și chiar dacă acesta refuză să facă publice detalii, sunt „binevoitori” care vorbesc în public. Cornel Dinu s-a trezit vorbind.

Fostul selecţioner al naționalei, Cornel Dinu, a lansat o informaţie incendiară despre starea de sănătate a lui Gheorghe Hagi.  Acesta a explicat că retragerea lui Hagi din funcția de manager tehnic al echipei Viitorul Constanța poate avea legătură cu o problemă de sănătate.

Luni seara, la Telekom Sport, Dinu a dezvăluit că Hagi are o „suferinţă medicală”, iar acesta este motivul pentru care fosta glorie a fotbalului românesc a decis să facă un pas în spate.

Fostul căpitan al naţionalei României a fost din 2014 managerul formației din Ovidiu, perioadă în care a câștigat titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Super Cupa României (2019). Sezonul actual Hagi a fost înlocuit cu spaniolul Ruben de la Barrera, care a înregistrat o remiză şi o înfrângere în primele meciuri la cârma dobrogenilor.

Hagi a rămas în conducere, dar a evitat să mai apară la TV în ultima perioadă, Gică Popescu (preşedintele clubului) fiind cel care a preluat relaţia cu presa.


De azi se redeschid restaurante, cinematografe și teatre. Există anumite condiții

Cea mai mare umilință a Andreei Marin


Iată ce a declarat Cornel Dinu: „Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consuma de la 8:00 dimineața până la 23:00. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. Este un caracter foarte frumos, este temperamental. Absența lui de acolo este exact ca vorba aceea: Când pisica nu-i acasă, șoarecii sunt pe masă. Hagi știa să facă pregătire, avea atitudine. Aduceți-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el.

Sper să nu fie ce am auzit, să aibă și el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferință medicală. Îi doresc numai sănătate”.

Hagi și-a anunțat retragerea încă de acum o lună

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru că acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, anunţa Hagi într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre