Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine o învață pe micuța Josephine să petreacă. A dansat și ea la nunta părinților. Foto

Cine o învață pe micuța Josephine să petreacă. A dansat și ea la nunta părinților. Foto
Categoric, evenimentul monden al lunii mai a fost nunta lui Smiley cu Gina Pistol. O nuntă plină de vedete și de momente tari. Proaspeții însurăței au radiat de fericire când au spus marele „Da”.

Smiley și Pavel Bartoș au fost sufletul petrecerii, după cum se vede în imaginile și clipurile postate de ei și de nuntași. S-au distrat, au ciocnit pahare de vin și au dansat cu foc. La fel cum fac în emisiunea Românii au talent, unde nu se dezminte niciunul. Iar cu ocazia asta s-a aflat și cum i se adresează, mai nou, după nuntă, artistul, prostpetei sale soții: „Doamna Smiley”.

Dar a mai fost un personaj care a învățat despre petreceri. Mai exact a luat prima lecție despre cu se petrece cu stil și cu aplomb. E vorba de micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistiol, fetiță care anul acesta a împlinit, în martie, 2 anișori.

Mica Josephine nu a putut lipsi de la nunta părinților ei

Chiar putem spune că mica Josephine a fost cel mai important personaj de la nuntă la care a fost asistată îndeaproape de bunicii paterni.

Fotografii și nuntașii au primit indicații speciale legate de Josephine

Și cum Josephine nu putea lipsi de la nunta părinților, ea a primit ro rochiță bej, sortată cu cea a mamei – mireasă. Mămica a îmbrăcat-o într-o rochiță ca de prințesă, din tulle cu bulinuțe discrete, de culoarea ciocolatei, în ziua cea mare. Și a dat indicații fotografilor și nuntașilor invitați să nu o pozeze pe fetiță cu fața, pentru că nu a arătat-o niciodată fanilor de pe rețelele sociale.  așa cum vă amintiți, Gina și Smiley au decis să nu arte chipul fiicei lor decât după ce aceasta va crește și av dori acest lucru.

Smiley și-a inițiat fiica despre cum e cu distracția și dansul la o petrecere adevărată

Fotografiile pe care părinții le-au postat arată fericirea care se citește pe chipul tăticului Smiley atunci când își ridică fetița și o învârte în aer. Iar micuța Josephine era tare fericită și privește spre Gina, cu siguranță râzând. Puștoaica s-a distrat maxim pe ringul de dans, mai ales când a fost învârtită și ridicată în aer de celebrul său tată și i-a plăcut maxim accesoriul primit: o pălărie neagră.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre