Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva și-a băgat coada în relația dintre Mihai Bendeac și Florin Piersic. Comediantul i-a făcut o promisiune maestrului

Cineva și-a băgat coada în relația dintre Mihai Bendeac și Florin Piersic. Comediantul i-a făcut o promisiune maestrului
Prezent la Timișoara, Mihai Bendeac s-a întâlnit cu omul pe care-l adoră, Florin Piersic. Cei doi au lămurit un lucru care l-a măcinat ceva vreme pe maestru: de ce nu l-a căutat niciodată Bendeac.

La rândul său, comediantul a aflat, șocat, că în ultimii ani, au fost câteva persoane care i-au pus bețe în roate, explicându-i lui Florin Piersic că Bendeac nu mai vrea să știe de existența lui. Cei doi actori au stat de vorbă pe îndelete, iar în final Bendeac i-a promit lui Florin Piersic că îl va suna și îl va vizita des.

„Tu ști ce însemni pentru mine? Ai vrut să-mi pupi mâna?”

Cum, măi Bendeac, tu îmi spui mie Maestre, și eu cum să-ți spun? Eu ți-am scris, îți trimit semnale, comunic la toată lumea și mi se spune nici nu te cunoaște ăsta pe tine. Și am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou. Tu știi ce însemni pentru mine? Ai vrut să-mi pupi mâna? Păi tu ești o nebunie de om… Ți-aduci aminte de mine? Că mi s-a spus: ăsta nici nu te cunoaște…”, au fost cuvintele celebrului Florin Piersic care l-au înduioșat pe Mihai Bendeac.

Florin Piersic, bucuros că în sfârșit, a putut să-l vadă pe Bendeac

„Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”

Stângaci în fața lui Piersic, Bendeac a stat în genunchi în fața lui și a vrut să-i sărute mâna, dar a fost oprit de Florin. „M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane “binevoitoare” i-au spus că “nu mai vreau să știu” de dumnealui.

I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a povestit Bendeac pe contul său de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre