Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva urmărește fiecare mișcare a Serenei Williams. Imagini care spun totul

Cineva urmărește fiecare mișcare a Serenei Williams. Imagini care spun totul
Serena Williams are suport adevărat din partea familiei. Ea este înveselită de soțul Alexis Ohanian și de fiica sa Alexis Olympia la US Open, în timp ce se apropie vertiginos de o nouă victorie și al 24-lea titlu de Grand Slam, după o altă zi bună la US Open.

Tenismena de culoare a fost susținută de soțul Alexis Ohanian și de fiica sa Alexis Olympia Jr, în timp ce s-a confruntat sâmbătă cu Sloane Stephens la Centrul Național de Tenis USTA Billie Jean King din Flushing Meadows, New York.

Serena Williams a ieșit învingătoare. În vârstă de 38 de ani, sportiva a pierdut primul set împotriva lui Stephens, în vârstă de 27 de ani, dar în final a ieșit victorioasă în runda a treia de simplu feminin, marcând 2 – 6, 6 – 2, 6 – 2.

În tot acest timp, Alexis, în vârstă de 37 de ani, și-a purtat fiica în vârstă de trei ani, în brațe în tribune, în timp ce au înveselit-o pe mami prin măștile de față.

Serena Williams este o mămică tare mândră. Ea i-a spus lui Alexis: „Sper că și-a văzut mama luptând. Nu cred că a fost atentă la mine sau la tine, cred că se juca cu niște prințese la etaj”, conform Daily Mail.

Soțul Serenei a fondat Reddit

Celebra tenismenă s-a căsătorit cu co-fondatorul Reddit în noiembrie 2017 la New Orleans, la două luni după ce a venit pe lume prima lor fetiță. Pe de altă parte, turneul de la New York a fost închis fanilor, pe motiv de COVID-19, astfel că sportivii au jucat în fața tribunelor goale.

Luni, Serena va juca din nou pe terenul cu zgură. Ea o va înfrunta pe grecoaica Maria Sakkari, 25 de ani, care a învins-o săptămâna trecută la Cincinnati Masters. Dacă Serena va avea succes, o va egala pe australianca Margaret Court, în vârstă de 78 de ani, singura tenismenă care a mai adunat în timpul carierei 24 de titluri de Grand Slam.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre