Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu a luat o hotărâre chiar după ce a primit inelul

Claudia Pătrășcanu a luat o hotărâre chiar după ce a primit inelul
A primit inelul, însă nu e pregătită să fie din nou mireasă. Claudia Pătrășcanu pur și simplu nu vrea să se mai lege la cap.

Claudia Pătrășcanu se simte mult mai cu statutul de iubită, decât cu cel de mireasă. Are inelul pe deget, dar până la căsătorie e drum lung.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a răsuflat ușurată după tot scandalul și stresul legat de divorțul de afacerist. Chiar dacă acum iubește și e iubită și relația ei cu noul bărbat ar merge spre o nouă căsătorie, Claudia Pătrășcanu spune pas. Îi place statutul de iubită, pentru că atunci e respectată și curtată, ceea ce nu se mai întâmplă când ai spus marele da.

„Poate mă căsătoresc la 50, 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură și pregătită că vrea să fac pasul ăsta acum”

„Cred că trebuie să fii pregătit ca să faci saltul acesta, pregătit sufletește. Eu ce să fac? Mă leg la cap iar? Ca să fac așa o glumă… Într-o căsnicie se schimbă foarte multe lucruri și mi se pare că te transformă pe tine, ca om și transformă și relația. Știu cum e să fii mireasă, să faci nuntă…

Nu spun nu, poate mă căsătoresc iar la 50 sau la 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură și pregătită că vreau să fac pasul ăsta acum, în momentul ăsta. Îmi place foarte mult poziția de relație înainte de căsătorie, de atenția acordată.

Claudia Pătrășcanu și copiii, cel mai mare dar primit de la Dumnezeu

„Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie”

Oamenii își arată mai mult iubirea și respectul, dar după căsătorie se schimbă atât de multe, încât parcă se întoarce pământul pe dos. Îmi place ideea de relație înainte de căsătorie. Nu trebuie să te grăbești să ajungi la căsătorie! Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie. Respectul începe să se diminueze, intervin alte priorități, probleme și situații. Am o viață acum, trăiesc în liniște. Nu mă stresează nimeni.

„Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători”

Nu dau explicații dacă vreau să ies cu copiii, dacă vreau să dorm mai mult, dacă nu vreau să gătesc. Iată că, dacă ești căsătorit, nu poți să jonglezi cu lucrurile astea, trebuie să faci sacrificii. Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători! Să o iau de la capăt? Întotdeauna trebuie să cântărești!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate Playech Știri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre