Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu nu a sfârșit conflictul cu Gabi Bădălău. Artista vine cu acuzații grave

Claudia Pătrășcanu nu a sfârșit conflictul cu Gabi Bădălău. Artista vine cu acuzații grave
După ce divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a luat sfârșit, cântăreața a respirat ușurată. Bucuria n-a durat prea mult, coșmarul s-a întors.

Claudia Pătrășcanu spune că trăiește un adevărat coșmar, pentru că fostul soț, Gabi Bădălău nu o slăbește. Iată la ce a recurs acum afaceristul.

Cântăreața susține că e terorizată de fostul soț, iar ultimele mesaje vocale au fost atât de agresive încât s-a speriat și susține că nu mai e în stare nici să-și facă meseria. Singura speranță a rămas încrederea în Dumnezeu și se roagă neîncetat să-i dea putere să treacă peste acest moment greu din viață. „Nu am voie să muncesc. Am fost la un concert sâmbătă, la Constanța. Dar copiii au rămas cu mama. Mi-a dat patru vocale în care urla și mă abuza. Mă hărțuiește.

„Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere să pot să muncesc”

De cinci ani face asta. Dacă aș depune la instanță aceste mesaje, așa cum mi s-a sugerat, lumea ar fi șocată. Eu după el nu am voie să fac nimic, nici să fiu plecată.

Claudia Pătrășcanu și comorile din viața ei

Niciodată nu-mi voi dori însă ca tatăl copiilor mei să ajungă rău, pentru ca asta înseamnă ca și copilul să sufere. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere ca să pot să muncesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Cancan.

Artista spune că tace doar pentru binele copiilor

Deși câteodată ar vrea să spună tuturor prin ce trece, Claudia a ales să tacă doar pentru binele copiilor săi, conștientă fiind că cei mici o vor copia în tot ceea ce face și spune. „Copiii devin ceea ce le transmit mamele și părinții. Mama are un rol important în viața unui copil.

De aceea eu mereu încerc să fac fapte bune, să fiu înțeleaptă, pentru ca ei asta să absoarbă de la mine. Am cerut consiliere psihologică pentru copii, mi-au respins-o. Ei trec prin anumite situații dificile. Îmi doresc să-și vadă fiecare de viața lui. Eu tac pentru copiii mei, nu mai vreau să fiu implicată în scandaluri declanșate de ei. Fac totul prin Protecția copilului care m-a ajutat să iau legătura cu ei atunci când au fost la tatăl lor” susține vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre