Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu se descurcă în orice situație. Și-a îmbrăcat băiatul cel mic într-un sac de plastic. Inspirație pentru designeri

Claudia Pătrășcanu se descurcă în orice situație. Și-a îmbrăcat băiatul cel mic într-un sac de plastic. Inspirație pentru designeri
Claudia Pătrășcanu și cei doi copii au dat o fugă până la Festivalul lavandei mov. Distracție, bucurie, dar o ploaie torențială a vrut să le strice cheful.

Celebra mamă și băieții au luat-o la fugă prin lanul de lavandă, uzi până la piele, iar Claudia a găsit soluția ideală pentru cei mici, ca să nu răcească.

Vedeta a luat un sac de plastic negru, l-a dezbrăcat pe băiatul cel mic și i-a făcut o rochiță. Toată lumea a râs cu lacrimi, iar Claudia s-a gândit că ținuta aleasă de ea ar putea fi inspirație pentru designeri. „V-am luat lavandă, dar nu din Olanda….din Pecineaga! Am trecut pe la festivalul lavandei mov, am crezut că ne vom petrece câteva ore acolo, dar s-a pornit o ploaie torențială și am fugit pe câmp.

„Rămânem cu amintirea ploii… de pe câmpul cu lavandă, dar și cu șase buchete frumoase de lavandă”

Am simțit cum e sa trăiești la țară si să mergi prin nămol! Anul acesta, rămânem cu amintirea ploii… de pe câmpul cu lavandă, dar și cu șase buchete frumoase de lavandă. Abia aștept să le pun în vaze și sa simt mirosul prin toată casa.”, a scris vedeta pe contul de socializare.

Micuțul Claudiei a trăit momente de neuitat

Claudia a făcut profilul viitorului iubit

După un mariaj care nu i-a fost pe plac alături de Gabi Bădălău și un divorț dureros, Claudia Pătrășcanu s-a scuturat și își vede de viață. Mai mult, i-a făcut și profilul viitorului bărbat din viața ei, mărturisind că își mai dorește încă un copil. Sunt destul de curtată, recunosc acest aspect. Mi-e greu să iau o decizie. Nu fug de o relație, categoric.

Vreau să mă dezvolt foarte mult în plan personal și profesional. Acum nu prea am timp de ceva concret. Dacă voi avea pe cineva, nu m-aș expune. Nu îmi mai place. Când ești mai tânăr, e altceva…Vreau să-mi trăiesc viața normal. Dar nici nu o să mă ascund după blocuri. Mă voi afișa când voi fi într-o relație.

„Pentru mine e foarte importantă chimia”

Nu-mi fac un film, nu am o tipologie anume. Trebuie să fie o chimie foarte puternică între noi, ceva la prima vedere. Nu vreau să aibă nu știu ce mașină și nu știu câte case.

Claudia i-a făcut profilul noului iubit

Nu vreau să vină cu artificii. Pentru mine e foarte importantă chimia. În special femeile merg de la început după o premiză, ca el să aibă de toate. Eu nu cer asta, vreau să mă îndrăgostesc de un om lângă care să vibrez, să ne înțelegem frumos de la început, din priviri. Încă mai cred în dragoste, chiar și la prima vedere.

„Acela care va reuși asta înseamnă că are umor, că e un bărbat deștept, inteligent”

Mă mai văd și mireasă, și mamă pentru a treia oară. Nu am multe cerințe de la un om, ci doar să fie o chimie frumoasă, să vibrăm. Îmi place să întâlnesc un bărbat care să mă facă să râd. Să râd cu poftă. Acela care va reuși asta înseamnă că are umor, că e un bărbat deștept, inteligent. Eu sunt o persoană foarte veselă. Dacă știi cum să mă iei, sunt cel mai bun om. Așa-mi intri în grații, făcându-mă să râd”, a spus vedeta pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre