Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudiu Bleonț se tratează cu varză ca să scape de umflături. Ce rezultat a dat leacul băbesc

Claudiu Bleonț se tratează cu varză ca să scape de umflături. Ce rezultat a dat leacul băbesc
Noul serial difuzat pe Antena 1, „Lasă-mă îmi place. Camera 609” le aduce telespectatorilor umorul de care au nevoie să uite de probleme. Unul dintre actori a avut însă un accident. Deși n-a fost deloc plăcut, Claudiu Bleonț a găsit remediul perfect: s-a tratat cu varză.

Varza l-a salvat pe Claudiu Bleonț de la mari probleme cauzate de o căzătură urâtă de pe bicicletă, când s-a trezit cu fața tumefiată, o rană la cap și multe umflături.

Celebrul actor a povestit totul cu umor, spre amuzamentul telespectatorilor, punctând faptul că a apărut într-o scenă filmată din interiorul unui frigider și astfel umflăturile nu se vedeau pentru că se deschidea și se închidea ușa.

„Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză”

„Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorani, m-au machiat.

Claudiu Bleonț a avut un accident

„Nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare”

Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul”. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare”, a mărturisit Claudiu Bleonț, la Antena Stars.

Serialul are o distribuție de zile mari

Noul serial „Lasă-mă îmi place, Camera 609”, se bucură de o distribuție extraordinară, cu mari actori ai României, Sergiu Cioiu, Virginia Rogin, Magda Catone, Emilia Popescu, Mihai Călin, Nuami Dinescu, precum și protagoniștii Anda Sârbei și Matei Negrescu și mulți alții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre