Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primul lucru măreț împreună. S-au lansat în afaceri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primul lucru măreț împreună. S-au lansat în afaceri
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt extrem de fericiți împreună și au planuri mari pentru viață.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să fie părinți cât mai repede posibil, dar până atunci s-au pus pe făcut bani.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primul lucru măreț împreună. S-au lansat în afaceri

Cleopatra și Edward sunt pe drumul cel bun și recent s-au lansat în afaceri. Cei doi au lansat primul brand de haine și sunt extrem de bucuroși de ceea ce se întâmplă în viața lor. „Sincer, nu ne certăm pe dressing. Avem loc pentru hainele ambilor. Și suntem pasionați de haine amândoi. Chiar ne-am lansat recent o colecție de haine împreună, „Cledwtii”.

Acest brand a luat naștere din dorința noastră de a împărtăși cu lumea pasiunea noastră pentru orice înseamnă creație. Da, facem muzică și la asta ne pricepem cel mai bine, dar de când nu îl mai așteptăm pe Ghiță, seara, la portiță, am reușit să dăm naștere acestui proiect.

Sperăm ca oamenii să îl iubească la fel de mult pe cât o facem noi. Am pus suflet în asta și am realizat cele mai frumoase produse, am ales cu multă atenție texturile, culorile și imprimeurile, ne dorim ca articolele Cledy să rămână cu oamenii cel puțin o veșnicie”, au declarat cei doi soți pentru Ego.

Cum a fost primul an de căsnicie

Cei doi au trecut de primul an de căsnicie și sunt parcă mai îndrăgostiți ca niciodată. „Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite. De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. A ba, DA. Acum suntem mult mai fericiți”, a mărturisit artistul.

S-a înțeles bine cu socrul de la bun început

Încă de când a cunoscut-o pe Cleopatra, Edward a mărturisit că a primit binecuvântarea tatălui Pavel Stratan, așa că lucrurile s-au legat ușor, dar sigur. Chiar și așa, tânărul spune că artistul l-a ținut mereu sub observație. „Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni.

Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio la Famous Production. Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică”, a mai spus Sanda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre