Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima imagine de la cununia religioasă. Vedeta nu s-a îmbrăcat mireasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima imagine de la cununia religioasă. Vedeta nu s-a îmbrăcat mireasă
Cu puțin timp în urmă, Cleopatra Stratan a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la cununia religioasă. Cei doi sunt acum uniți și în fața lui Dumnezeu.

Cu doar o săptămână în urmă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus da în fața ofițerului Stării Civile. Ce loc au ales pentru cununia religioasă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima imagine de la cununia religioasă. Vedeta nu s-a îmbrăcat mireasă

Sunt atât de fericiți încât toată lumea pare să fie doar a lor. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat la Chișinău, unde, fără prea multă vâlvă, au fost uniți de preoți în fața lui Dumnezeu. Artista a postat o fotografie pe contul său de Instagram și astfel și-a făcut fanii extrem de fericiți.

Cum s-a îmbrăcat Cleo

Cununia religioasă a avut loc într-o biserică superbă, iar la ceremonie au participat doi preoți. Pentru acest eveniment, Cleopatra nu a purtat rochie de mireasă, ci a ales o rochiță simplă, albă, la care a asortat o pereche de balerini aurii. La rândul său, Edward a optat pentru un costum bleumarin și o pereche de adidași albi. Lângă fotografia din sfântul lăcaș, Cleopatra a postat și un comentariu.

„Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!”, a spus fiica lui Pavel Stratan. Și Edward a postat pe contul său de Instagram tot o fotografie în care îi mulțumește Divinității pentru tot. „Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!”, a afirmat artistul.

Clarvăzătoarea Carmen Harra nu are vești bune despre relația lor

Cu câteva luni în urmă, celebra clarvăzătoare Carmen Harra i-a îndemnat pe cei doi să nu se grăbească cu căsătoria și să aștepte o perioadă. „Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze.

Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp.”, a declarat Carmen Harra. După cum se vede, Cleo și iubitul ei nu au luat în seamă predicțiile clarvăzătoarei. Cleopatra a fost cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre