Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au pus la adăpost. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au pus la adăpost. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare după ce s-au întors din America. Sunt pregătiți să ducă meseria de artist la un alt nivel, dar se pun și adăport 1.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au intrat în lumea afacerilor. Unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz-ul românesc a deschis o casă de producție și vrea să-i ajute pe cei cu voci extraordinare să ajungă cunoscuți. „Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă?

Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Aia așteptăm să îți ascultăm ideile!”, au spus cei doi pe rețeaua de socializare. De asemenea, cei doi mai au și un site de haine, de unde oricine dorește poate achiziționa produse care poartă semnătura lor.

Cum a fost aventura America Express

Recent, Edward și Cleopatra au anunțat că s-au întors din aventura vieții, America Express și le-au spus fanilor și care a fost partea care le-a plăcut cel mai mult.  „A fost o experiență interesantMai multe nu vă spun, o să vedeți când se va difuza emisiunea, dar vă mulțumesc că ați fost activi aici.

Mi-a fost dor de tot, dar mă bucur că ne-am întors cu bine. A fost o experiență foarte interesantă. Cea mai mișto parte din America Express a fost că am trăit experiența împreună! Noi doi ne-am distrat la maxim (o să râdeți mult cu noi). Și o să ne vedeți așa cum ne știți. (…)

„A fost o experiență care ne-a dat niște lecții”

E mult de povestit! A fost interesant, dar nu putem să dăm multe din casă, pentru că avem și noi un contract, dar știm că fanii emisiunii și telespectatorii sunt cu sufletul la gură. Ne vor vedea în cele mai ciudate ipostaze la autostop, la alți oameni acasă, dar per total a fost interesant.

A fost o experiență care ne-a dat niște lecții”, au mărturisit cei doi artiști. Îndrăgostiții susțin că au acceptat să plece în America Express pentru că le plac provocările și vroiau să bifeze o experiență incredibilă. Și au reușit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre