Simona Ionescu / Redactor Șef

Clipe de coșmar pentru Jador. A fost la un pas de moarte

Clipe de coșmar pentru Jador. A fost la un pas de moarte
A trecut puțin timp de când Jador a trecut printr-o mare cumpănă a vieții. Ce s-a întâmplat cu artistul.

Doar Dumnezeu a fost cel care l-a salvat. Ce a pățit Jador nu va uita cât va trăi.

Clipe de coșmar pentru Jador. A fost la un pas de moarte

Este pur și simplu șocat de ce a putut să pățească, dar recunoscător Divinității că l-a salvat. Jador a fost la un pas de o mare tragedie, după ce a fost implicat într-un accident rutier. În urma impactului, bolidul său de lux a fost distrus. Dar artistul nu a avut nevoie de medici, însă e supărat că nu a apucat să se bucure de mașina pe care și-a cumpărat-o cu puțin timp în urmă.

„Puteam să ajung la spital sau, mai rău, să mor”

Totul s-a întâmplat din cauza unui cal, care a intrat direct în partea din fața a mașinii. „Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să ajung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă.”, a spus Jador pe canalul său de Youtube.

Vinovatul a fost un copil

Întrucât proprietarul calului care a sărit în fața mașinii este un copil, Jador nu a luat nici un fel de măsuri. Nu va depune plângere și nu va cere nici un leu despăgubire. „Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”, a mai spus cântărețul.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre