Simona Ionescu / Redactor Șef

Vă arătăm clipul video din cauza căruia Theo Rose și Horia Brenciu au plâns la Vocea României

Vă arătăm clipul video din cauza căruia Theo Rose și Horia Brenciu au plâns la Vocea României
Theo Rose este una din noile vedete extrem  de îndrăgite de publicul din România. Aceasta a devenit recent mamă de băiat, alături de actorul și regizorul Anghel Damian. Cei doi au intrat în această nouă relație anul trecut, în timp ce erau, fiecare, în altele, iar la scurt timp după ce totul a devenit public, au aflat și că vor fi părinți.

Extrem de motivată și talentată, Theo Rose a dovedit că nu doar este o cântăreață cu o voce de aur, dar e și o bună actriță, iar, în această toamnă, tânăra artistă a fost cooptată pentru a doua oară ca jurat al emisiunii Vocea României. Prima ediție din noul sezon (11) s-a lăsat însă cu plânsete și vrem să vă stingem curiozitatea cu privire la motivul lacrimilor. Așa că vă arătăm clipul video din cauza căruia Theo Rose și Horia Brenciu au plâns la Vocea României.

Noul sezon al emisiunii Vocea României este plin de surprize

Prima ediție a sezonului 11 al emisiunii Vocea României a fost difuzată vineri 8 septembrie. A fost una una plină de emoții mari. Theo Rose nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în timpul filmărilor după ce una dintre concurente a interpretat o piesă specială pentru ea. Alături de Theo Rose, Horia Brenciu nu s-a putut abține nici el, și a început, de asemenea, să plângă.

„Eu plâng că ai plâns tu! Aici e foarte clar, ori plângem împreună, ori râdem împreună, facem totul împreună! Iar eu, fiind foarte atașat de ea și de familia ei, n-am ce să fac, să plâng cu ea! Doar nu o s-o las singură! Mie îmi plac lacrimile pe obraz direct, nu le mai șterg!”, a mărturisit Horia Brenciu.

Noutăți la Vocea României

Sezonul 11 al emisiunii Vocea României a adus schimbări în etapa audițiilor pe nevăzute. Anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de „mute”. Noua opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor. Acesta îi „lasă fără cuvinte” pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului.

Clipul video din cauza căruia Theo Rose și Horia Brenciu au plâns

În acest sezon, Theo Rose este jurat alături de Horia Brenciu la Vocea României. Abia ce  au început filmările, și Theo deja a avut deja parte de un moment atât de emoționant încât a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Vedeta a rămas fără cuvinte atunci când una dintre concurente a cântat o melodie specială. „Plângem de proști, de emoții. O și știu pe Denisa (n.red. concurenta), ne-am întâlnit prin concursuri și festivaluri când eram amândouă mai mici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Piesa asta e piesa Doinei Spătaru, am înregistrat-o neștiind dacă o să pun cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat. A fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară! M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta… Mă bucur tare că ești aici! Cânți foarte frumos și sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori o să avem ocazia”, a spus Theo Rose la Pro TV.

Sursa foto: colaj Libertatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre