Cu ce gest „a la Michael Jackson” și-a cucerit soția Horia Brenciu. Artistul a rememorat clipa în care a făcut-o pe Alice Dumitrescu să se îndrăgostească de el

Cu ce gest „a la Michael Jackson” și-a cucerit soția Horia Brenciu. Artistul a rememorat clipa în care a făcut-o pe Alice Dumitrescu să se îndrăgostească de el
Un romantic incurabil, ar spune lumea despre Horia Brenciu. Cu siguranță prima lui întâlnire cu soția lui, Alice Dumitrescu, s-a lăsat cu câtece romantice, dansuri blues sub clar de lună, ar spune unii. Dar nu. Horia s-a transformat în ziua în care a decis să o cucerească pe aleasa lui. Fiți atenți ce a făcut!

Unul dintre podcasturile realizate de Horia Brenciu a scris istorie în cartea mondenităților, invitată fiind Gina Pistol care a decis să fie sinceră și să dezvăluie cum l-a cucerit pe Smiley.

Frumoasa blondă a răspuns fără rețineri la curiozitățile lui Brenciu vizavi de relația dintre Gina și Andrei Maria, care a stat ascunsă vreo patru ani, și l-a făcut chiar și pe realizatorul emisiunii să vină cu propriile dezvăluiri.

De la găluști cu prune, la mișcări de megastar

„Mi-e și frică, pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: «Iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru»”, își începe Gina povestea. „Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una-alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și el m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. „Mamăăă, ce a-și mânca și eu unul!”, a zis. «Vrei să-ți fac? Când mă întorc în București îți fac», i-am zis. I-am făcut gomboți.
A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni… El a venit la mine, avusese puțină treaba la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele Depeche Mode pe YouTube și mâncam gomboți. Am stat vreo trei ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia. Și 7 ani mai târziu tot împreună suntem”, a spus Gina Pistol.

După care, ca să-i întoarcă sinceritatea, Horia Brenciu i-a povestit Ginei cum s-a produs declicul dintre el și soția sa Alice Dumitrescu, celebră producătoare de emisiuni tv.

El o tot îmbrățișa, dar…

„Eu cu nevastă-mea mă cunoșteam de mult timp. Mi-a fost producător în 99, la sala banda, după aceea mi-a fost producătoare la Național tv, următoarea dată lucram cu Titus Munteanu, în 2004, după aceea a fost producătoare la filmul de la Pro Tv din 2006 – Om sărac, om bogat – serialul ăla. Deci, până atunci noi ne-am îmbrățișat, că eu sunt tipul ăsta de Ursul Baloo. Dar n-a zis nimic niciodată. Și după aceea… atunci, la un film undeva în Buftea s-a produs… Dar nu a fost vorba de gomboți, a fost vorba de altceva, a fost vorba de… Am făcut o mișcare de Michael Jackson, ceva flick flack… Și a zis: Ha, acest bărbat senzațional! Pentru că altfel nu-mi explic…”, și-a încheiat mărturisirea Horia Brenciu.

Pe 21 ianuarie, Horia i-a dedicat soției sale câteva rânduri emoționante

Horia Brenciu și-a declarat, din nou, public iubirea pentru Alice Dumitrescu, căreia i-a urat „La mulți ani” pe 21 ianuarie.

„Astăzi este ziua lui Alice, soției mele. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâți ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea”, a transmis artistul. Cei doi formează un cuplu de peste 15 ani și cresc împreună patru copii: o fetiță, Mina, un băiețel înfiat, Toma și din căsnicia anterioară a lui Alice, două fete – Andreea și Maria, pe care cântărețul le-a crescut ca și cum ar fi ale lui.

Recomandarile noastre