Dragostea trece prin stomac, Smiley e dovada vie. Avem rețeta cu care Gina Pistol și-a cucerit iubitul

Dragostea trece prin stomac, Smiley e dovada vie. Avem rețeta cu care Gina Pistol și-a cucerit iubitul
O vorbă de duh între femei, spune că un bărbat se cucerește cu mâncare. Perfect adevărat. Toate mamele își învață fiicele să gătească, și știu ele de ce.

Gina Pistol a fost abadonată de mamă și crescută de bunică. Dar femeia a învățat-o bine despre viață. I-a spus din start că dragostea trece prin stomac, că un bărbat hrănit bine va sta acasă, iar Smiley e dovada vie, de ani buni. Gina Pistol l-a cucerit definitiv pe Smiley când i-a preparat o anume rețetă.

La prima întâlnire, prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, a povestit că i-a gătit lui Smiley, ceva anume. Se vede că avea planuri serioase cu artistul aflat sub contract cu un post rival de televiziune. Cei doi au acum o frumoasă poveste de dragoste, care durează de șapte ani. Mai mult, au fost binecuvântați cu o păpușă de fetiță, Josephine.

Smiley e dovada vie că dragostea trece prin stomac

Gina Pistol mărturisește că s-a oferit să-i gătească lui Smiley la prima întâlnire pe care au avut-o acasă, găluște cu prune, cunoscute în popor și sub numele de gomboți. Vedeta Antenei 1 a povestit recent că i-a trimis o fotografie cu ce mânca juratului de la Vocea României, iar acesta nu a putut rezista tentației. „Eram cu o prietenă și mâncam gomboți și îi trimit o poză și zice: „Mamă, ce poftă am!. Zic: „vrei să îți fac? Când mă întorc în București, îți fac. Zice: Da. Zic: „Mamă, gata l-am agățat.” I-am făcut gomboți”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu.

Ceea nu știa Smiley e că viitoarea lui iubită gătea gomboți pentru prima dată în viața ei. „A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe Youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol.

Rețeta de gomboți cu prune cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley

Nu trebuie să fii bucătar profesionist, pentru a prepara găluște cu prune. Rețeta este foarte simplă.

Ingrediente: 300 g cartofi,  sare,  30 ml ulei,  1 ou,  100 g făină,  12 prune mici,  50 g unt,  50 g pesmet,  zahăr pudră,  scorţişoară praf,  zahăr vanilat

Mod de preparare:  Cartofii se fierb în apă cu sare 30 de minute. Între timp, prunele se desfac şi se curăţă de sâmburi, apoi se lasă la scurs. Cartofii fierţi se curăţă de coajă, se zdrobesc şi se amestecă cu uleiul. Când compoziţia s-a răcit, se adaugă făina şi oul. Se amestecă până când se obţine un aluat omogen, apoi se împarte în 12 bucăţi. Se pune pe foc un vas cu 2 litri de apă, în care se adaugă sare. Prunele scurse se acoperă cu aluat. Se dau prin făină şi se pun pe rând în apa clocotită, toate găluştele cu prune.

Se lasă să fiarbă la foc mic, 10 – 15 minute, cu oala acoperită, apoi se opreşte focul şi se mai lasă în apa fierbinte, acoperite, încă 15 minute. Între timp, într-o tigaie se rumeneşte pesmetul în unt. Găluştele cu prune fierte se scot din apă şi se lasă la scurs. Se tapetează cu pesmetul preparat în tigaie,  apoi se pudrează cu zahăr, scorţişoară şi se pot servi.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre