Simona Ionescu / Redactor Șef

Coana Chiva din reclame a ajuns la mila străinilor. Tragedia actriței trasă pe „linie moartă” de peste doi ani

Coana Chiva din reclame a ajuns la mila străinilor. Tragedia actriței trasă pe „linie moartă” de peste doi ani
Natașa Raab este una dintre cele mai apreciate actrițe în România, ea fiind cunoscută publicului larg și pentru personajul Coana Chiva, dintr-o reclamă la iaurt și preparate lactate. De peste doi ani nu a mai văzut-o nimeni. Rețelele sociale îi sunt acaparate de postări ale unor persoane care distribuie amintiri cu ea.

În curând lumea o va uita. Atâta vreme cât mai rulează reclamele cu Coana Chiva, lumea își mai amintește… De peste doi ani, actrița Natașa Raab, 69 de ani, a dispărut de oriunde. Nu mai joacă în spectacole, nu apare în filme, nu are proiecte. Lipsește cu desăvârșire de pe rețelele sociale și nici nu e invitată în platoul unor emisiuniu TV.

Reclamele cu Coana Chiva sunt aceleași, vechi, nu s-a mai filmat nimic nou. Recent, actorul Florin Zamfirescu, care i-a fost frate în telenovela „Inimă de țigan” (Acasă TV) a-a plâns că nu reușește să dea de ea. „Am tot sunat-o, de câteva ori, să vorbim, să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr, este închis”, a declarat pentru Playtech.ro.

Dramele cumplite din viața Natașei Raab

Actrița născută în Huedin va împlini 70 de ani în iulie. Acum câțiva ani și-a pierdut soțul. Medic de meserie, acesta a murit de cancer, în 2019, după 38 de ani de căsătorie cu actrița. Natașa Raab, ea însăși s-a confruntat cu această boală, fiind diagnosticată cu cancer ovarian la începutul relației lor.  La scurt timp după ce a rămas văduvă, universul i s-a mai prăbușit o dată: a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Boala a evoluat rapid și perfid. Încă de acum un an era țintuiră în scaunul cu rotile. Pe atunci încă putea vorbi.

Într-un interviu pentru Ego.ro de acum mai bine de un an, actrițaa a dezvăluit cum e viața ei de când a fost diagnosticată cu Parkinson. „Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai în pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”.

Într-un alt interviu, când încă mai reușea să dea, celebra actriță mărturisea că își dorește să moară: „Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”.

Rămasă singură pe lume, celebra actriță a rămas la mila străinilor practic. O vecină a ei, doamna Viki, e cea care o ajută pe actriță de când se luptă cu boala. Aceasta îi e îngrijitoare și,  încă de acum doi ani, o mai lua pe actriță la ea acasă,  de sărbători, de exemplu, pentru a o îngriji mai bine și pentru a-i însenina viața. Boala a schimbat-o radical pe Natașa Raab, inclusiv fizic. Tot actorul Florin Zamfirescu a spus că, dacă ar fi murit, s-ar fi aflat, anunța cineva. Cu siguranță, însă, e tare bolnavă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre